Vi sender live!

I dag må du følge med på KILs facebooksider fra kl 17.50. Vi sender nemlig KILs kamper i eSerien direkte!

Annonse:

Våre facebooksider finner du her. Vi går live fra ca 17.50 i dag, torsdag:

Kampoppsett i dag:

Kl 18.00 Kongsvinger - HamKam
Kl 19.00 Kongsvinger - Raufoss
Kl 20.00 Kongsvinger - Vålerenga

HamKam 

Første motstander på kampdag to er rivalene fra Hamar. HamKam og KIL kniver om å være det beste laget på fotballbanen i OBOS-ligaen, og nå skal lagene konkurrere om å være det beste laget også på den virtuelle fotballbanen. Etter forrige serierunde står med like mange poeng, der begge lag har to tap og en seier. Imidlertid er KIL foran på tabellen grunnet bedre målforskjell, noe vi også skal være etter kampen. 

HamKam hadde en tøff åpning på sin eSerie-sesong da de møtte Sandefjord og Vålerenga i sine to første kamper. Begge kampene endte med overkjøring fra de to gigantene med henholdsvis 7-0 og 6-0. HamKam-spillerne Jørgen Fallet Brobakken og Amund Stenåsen fikk mildt sagt kjørt seg i starten, men hevet spillet sitt i den tredje kampen, hvor de slo Sandnes Ulf hele 7-2. 

Raufoss

Dagens andre motstander er Mats Bergstrøms tidligere klubb og sølvvinner fra forrige sesong, Raufoss. Bergstrøm og sin tidligere partner Jonas Kvål imponerte stort, noe som gjør at det er knyttet store forventinger til de denne sesongen. Raufoss har byttet ut Mats Bergstrøm med tidligere Sarpsborg 08-spiller Cato Jensen, i tillegg til at de har hentet inn et ungt talent i form av Jonas Myrhaug Kristiansen, som forøvrig er lillebror til Vålerengas Magnus Myrhaug Kristiansen. 

Raufoss kom også noe skjevt ut etter første kampdag, og står i likhet med KIL med tre poeng etter tre kamper. Gultrøyene vant sin første kamp 3-1 mot Stabæk, før de gikk på tap mot Sandefjord og Vålerenga. Sandefjord vant knepent 3-2, mens Vålerenga ble for sterke med 5-3. Likevel er dette godkjente resultater mot to av lagene som blir sett på som av de sterkeste denne sesongen. 

Vålerenga

Et av de aller beste lagene er motstander i siste kamp av den andre kampdagen. Vålerenga står på motsatt banehalvdel, og hovedstadslaget er enormt revansjelystne etter en svak sesong i fjor. Landslagsspillerne Arkan Resul og Magnus Myrhaug Kristiansen har vært en del av Vålerenga siden oppstarten av eSerien, og duoen blir sett på som en av de aller beste denne sesongen. Motivasjonen for å vinne hele turneringen, som de gjorde i sesong en, er skyhøy etter den dårlige sesongen de gjorde i fjor. 

Vålerenga gjrode rent bor på sin første kampdag, og sikret seg ni av ni mulige poeng. Oslo-gutta åpnet med å slå Start 5-3, før de tok en enkel 6-0-seier mot HamKam. I sin siste kamp slo de Raufoss 5-3. Disse resultatene holder til en foreløpig andreplass på tabellen, bak Sandefjord, men foran Viking som de tre eneste lagene med full pott etter første kampdag.

Følg eSport-gutta i klubbens dedikerte kanaler for eSport: 

Twitter: Kongsvinger IL Toppfotball eSport
Instagram: @kiltoppfotballesport
Twitch: https://www.twitch.tv/kongsvingeril/


eSerien streamer også utvalgte kamper i hver runde. Disse kampene kan følges eFotball_Norge sin Twitch-kanal: https://www.twitch.tv/efotball_norge/

Annonse fra Obos-ligaen: