Videre i NM etter seier mot Moss

KIL er videre i NM etter 2-1-seier over Moss på Melløs. - Deilig å gå videre, kommenterte matchvinner Martin Vinjor etter kampen.

Annonse:

Markus Aanesland og Martin Vinjor scoret KILs mål i 2-1-seieren borte mot Moss i en tett og jevn kamp. Det betyr at KIL er videre til tredje runde av NM.

Det var KIL som kom best i gang i dagens kamp på Melløs, men hjemmelaget kom seg også til et par halvfarlige skudd fra distanse før kvarteret var spilt.

Adem Güven ble mulig felt innenfor sekstenmeteren etter 16 minutter, men dommeren vinket spillet videre.

Etter 26 minutter headet Moss ved Tim Reinback inn 1-0 på en corner. 

Ville Jalasto hadde tidenes sjanse til å utligne etter 32 minutter, men det var ikke før Markus Aanesland ble spilt gjennom i bakrom etter 40 minutter. Omgangens beste spiller var sikker og sørget for balanse i regnskapet. Det stod 1-1 til pause. 

Moss var ikke ufarlige etter pause, men hjemmelaget maktet ikke å heade ballen i mål på et farlig innlegg etter 59 minutter.

Minuttet senere var det KIL og Pålerud som la inn. I feltet timet Vinjor godt og headet inn 2-1. 

Hjemmelaget skapte et par store muligheter før dommeren blåste av en tøff og tett kamp. KIL er videre med 2-1 over Moss. 

Moss - KIL 1-2 (1-1)
Melløs stadion
250 tilskuere

Gult kort: Adem Güven (90.), Gang Dongwan (53.) KIL. Alagie Sanyang (41.), Ola Jenssen (90.), Moss. 
Rødt kort: Alagie Sanyang (to gule, 90.) 

Mål: 1-0 Tim Reinback (26), 1-1 Markus Aanesland (40), 1-2 Martin Vinjor (60)

KIL (4-4-2): Ali Ahamada - Fredrik Pålerud, Christian Røer, Ville Jalasto, Iman Mafi - Gang Dongwan, Mathias Gjerstrøm (Gyuhwan Lee fra 85.), Martin Vinjor, Simon Marklund - Adem Güven (Edvard Skagestad fra 90.), Markus Aanesland (Sander Røed fra 62.)

Benken: Andreas Smedplass, Edvard Skagestad, Martin Lundal, Sulayman Bojang, Sander Røed, Lucas Morais og Gyuhwan Lee. 

Annonse fra Obos-ligaen: