Cupeventyret over for Flisa

Elverum ble alt for sterke for Patrick Holtets menn. 1. divisjonslaget vant til slutt 6-0 på Solørradioen Arena.

Flisa var fullt på høyde med Elverum i åpningen, og både Simen Stølen, Strahinja Latkovic og Simen Nordnes kunne ha sendt blåtrøyene opp i ledelsen før det hadde gått tjue minutter.

Det gjorde de ikke, og en uheldig involvering fra hjemmelagets kaptein Krogh Gerson sørget for et straffespark til bortelaget etter 25 spilte minutter. Den satt Layouni sikkert bak keeper Andreas Smedplass, og stillingen var altså 1-0 til bortelaget.

Etter dette var det kun Elverum det handlet om, og med mål nummer to og tre i løpet av kort tid kunne bortelaget gå inn i garderoben med en komfortabel ledelse.

Andre omgang bar preg av Elverums tremålsledelse, og Flisa fikk låne ballen i perioder. Det resulterte i noen få muligheter til hjemmelaget, men når Elverum gikk opp til 4-0 med tjue minutter igjen å spille virket hjemmelaget nok så resignerte.

Bortelaget fikk lov til å pynte på med enda to mål og kampen ble avsluttet på resultatet 0-6 til Elverum.

Flisa - Elverum 0-6 (0-3)