Ett poeng for FUVO

Bortepoeng i Tromsø for FUVO.

FUVO var nok lystne på å revansjere det stygge 0-2 tapet hjemme mot Fløya i vårsesongen. Samtidig har tre tap på rappen i sommer gjort FUVOs behov for poeng større og større.

På Alfheim fredag kveld var det hjemmelaget Fløya som åpnet best. Med tidvis god fotball, og kontroll på det aller meste ute på kunstgresset så tok de fullt fortjent ledelsen etter 17 spilte minutt.
Etter 25 minutt ble FUVO tildelt et frispark ca 20 meter fra mål, og når Kim Brenna får muligheten så griper han den med begge hender.
Et sjeldent pent mål rett i krysset, og lagene er like langt.

1-1 holder seg til pause. Fløya var det klart beste laget ute på banen, og FUVO slet til tider med å holde tritt med hjemmelagets tempo.
Etter 54 spilte minutt felles Sistek stygt, og FUVO blir tildelt et straffespark. Fra 11 meter gjør Kim Brenna ingen feil, og sender FUVO opp i ledelsen.

Videre utover i 2.omgang ser FUVO slitne ut, men de klarer å demme opp for Fløya. Etter 86 minutt får hjemmelaget et korrekt idømt straffespark. Petter Rønningen redder mesterlig, men det hjelper lite når linjedommer mener keeperen var for langt ute. Fløya får derfor ta straffesparket på nytt, noe som sørger for utligning.
2-2 holder seg på Alfheim, et resultat FUVO kanskje ikke er helt fornøyd med - men et bortepoeng som kan vise seg å bli viktig utover høsten.
Neste kamp for FUVO finner sted på Funnefoss-gresset, søndag 20.august kl 16. Motstander er Sortland.

Fløya - FUVO 2-2 (1-1)