Ny Sander-seier

Slo Fart på bortebane.

Annonse:

Sander fortsatte den gode trenden da de tok turen over skogen for å møte Fart tidligere denne uken. Etter å hu vunnet 5-0 hjemme i vår, var gjestene klare favoritter mot avdelingens bunnlag. Fart sto med fattige seks poeng før denne kampen, men har vist fremgang i det siste med blant annet en viktig borteseier mot Eidskog.

Sander åpner kampen best på Fart kunstgress, men Fart yter god motstand. Det er etterhvert Sander som tar ledelsen ved Morten Saugnes. Den trofaste midtbanespilleren tar ballen fint ned og setter den sikkert i mål. Det blir ingen mål før pause, selv om Fart er fremme og ypper seg ved et par anledninger.

Et kvarter ut i andre omgang dobles ledelsen ved toppscorer John Andreas Halvorsen. Spissen har en enkel jobb med å konvertere ballen i mål etter et godt innlegg fra Ingar Sårheim. Kampen er på ingen måte over selv om det blir 2-0, og kampen får ny spenning da Fart scorer på et frispark fra langt hold. Ballen går gjennom hele feltet og rett i mål.

Sander hever seg igjen etter reduseringen og drøye ti minutter før slutt setter Saugnes den siste spikeren i kista på en pen volley etter nok et innlegg fra Sårheim. Sander tar nok en seier og viser god moral i tette kamper om dagen. Odølingene ligger trygt plassert på en sjetteplass. Det er nok litt for langt opp til toppen, men den gode formen gir laget helt klart noe å bygge videre på.

Fart – Sander 0-1 (1-3)
Fart kunstgress

Mål: 0-1 Morten Saugnes (15), 0-2 John Andreas Kongsrud Halvorsen (60), 1-2, 1-3 Morten Saugnes

Sander (4-3-3): Magnus Sæther – Runar Nordheim, Marius Ellingsen, Jonas Skulstad, Fredrik Olsson – Tommy Nordheim, Vegard Amundsen (K), Lars Erik Fremming, – John Andreas Kongsrud Halvorsen, Ingar Sårheim, Morten Saugnes