Overbevisende seier til Sander i lokaloppgjøret

Eidskog klarte ikke å hevde seg mot et godt Sanderlag.

Eidskog fikk besøk av Sander på Magnormoen fredag kveld og årets første lokaloppgjør i den lokale fjerdedivisjonsavdelingen. Eidskog løftet seg mot Fart i forrige runde etter den bekmørke sesongåpning, samtidig som Sander også har funnet formen etter en nølende seriepremiere.

Starten av kampen var tett og jevn, men etter kun fem minutter sitter kampens første mål. Eidskog får ikke klarert og Sander kriger ballen i mål.

Kampen svinger frem og tilbake utover i omgangen, og Eidskog er flere ganger nære utligning. Aller nærmest er de etter en drøy halvtime da de får et mål tvilsomt annulert. Lufta går litt ut av hjemmelaget etter anulleringen, mens Sander har marginene med seg. Rett før pause går en corner rett i mål og det oppgaven ble raskt tøffere for Eidskog.

Etter hvilen forsøker Eidskog å komme inn i kampen igjen, men uttellingen lar vente på seg. Da Sanders tredje kommer etter en times spill er kampen i realiteten avgjort. Gjestene får ytterligere to scoringer og vinner til slutt 5-0. Knut Nordnes sitt mannskap viser igjen at de blir å regne med denne sesongen. Ekstra morsomt med fem lokale målscorere, blant annet debutant Håkon Grinna.

Eidskog - Sander 0-5 (0-2)
Magnormoen gress

Mål: 0-1 Trond Simen Nesset, 0-2 Fredrik Olsson, 0-3 Morten Saugnes, 0-4 Runar Nordheim, 0-5 Håkon Grinna

Eidskog (4-4-2): Tobias Isaksen - Robert Vestli, Daniel Hagen Mathisen, Sondre Muri, Håkon Bryni Reitan - Didrik Brenna, Tobias Moen, Bjørn-Toni Bakken (K), Simen Kalheim - Morten Sæter, Ulrik Nygård

Sander (4-3-3): Magnus Sæther - Runar Nordheim, Jonas Skulstad, Marius Ellingsen, Fredrik Olsson - Lars Erik Fremming, Vegard Amundsen (K), Tommy Nordheim - John Andreas Halvorsen, Trond Simen Nesset, Morten Saugnes