Reiste seg etter tapet i forrige runde

Flisa med imponerende seier mot Valdres hjemme på Solørradioen Arena.

Flisa fikk denne helgen besøk av Valdres, som har svingt i prestasjonene i år. Flisa på sin side hadde mye å revansjere etter et nytt stortap i forrige runde. Dette viser de også tydelig i starten av kampen. Hjemmelaget skyter ut av startblokkene og får straffe allerede etter 5 minutter, da Kristian Skolegården blir felt i 16-meteren. Simen Stølen går frem, men han sklir da han skal skyte og ballen treffer tverra. Kampen roer seg etter den heseblesende åpningen, og de store sjansene uteblir.

Ti minutter før pause skal det imidlertid ta ordentlig fyr på Solørradioen Arena. Først er det Andreas Lundgren som får alle sjansers mor etter at keeperen har gitt retur på et skudd fra Simen Nordnes. Spissen blåser utrolig nok avslutningen over målet. Minuttet senere får Lundgren en ny sjanse, som ender med corner. Til slutt sitter den endelig for Flisa, da Simen Nordnes sitt skudd går via en Valdres-spiller og i mål. Før publikum har rukket å sette seg kommer også 2-0. Denne gangen er det Andreas Lundgren som får revansje med en fin avslutning alene med keeper.

Etter hvilen tar Valdres litt over, uten at de skaper de helt store farlighetene. Flisa rir av Valdres sitt press og tar over kampen igjen ganske raskt. Heller ikke hjemmelaget er veldig nærme scoring, men kommer til et par cornere og ser småfarlige ut på kontringer. Etter drøye 70 minutter er det Valdres sin tur til å bomme på åpent mål, og det blir også det nærmeste de kommer scoring. Lundgren kommer seg også til noen gode muligheter mot slutten, men det ender 2-0 på Flisa. En meget sterk og viktig seier i jakten på fornyet kontrakt i 3. divisjon.

Flisa - Valdres 2-0 (2-0)