Sander vant lokaloppgjøret

Motgangen fortsatte for Eidskog borte mot Sander.

Sander var ivrige etter å slå tilbake etter tap i forrige kamp, og hadde et klart favorittstempel mot Eidskog som ikke har vunnet siden mai. Motsatt oppgjør på vårparten endte 5-0 til Sander og På som forventet var det hjemmelaget som tok styringen fra start. Tross i stor dominanse klarte hjemmelaget aldri å omsette sjanser og spill i scoring. Det stod seg dermed 0-0 til pause.

Kampen fortsetter i samme spor etter hvilen og til slutt får Sander hull på byllen. Rutinerte Trond Simen Nesset har funnet scoringsformen i det siste, og sendte Sander i ledelsen raskt etter pause. Sjansene kommer på løpende bånd og Morten Saugnes dobler ledelsen like etter. Det blir ingen flere mål på Sandermoen, men Sander kan innkassere en viktig seier hjemme på selveste Sanderdagen. I tillegg smaker det alltid ekstra godt å vinne lokaloppgjør.

For Eidskog sin del ser det tøft ut om dagen. Håpet om å overleve er dog fortsatt tilstede, da Fart også sliter tungt på plassen under. Sander ser stadig oppover på tabellen og er bare fire poeng unna topp fem for øyeblikket.

Sander – Eidskog 2-0 (0-0)