Stang ut for FUVO

Det ble bare nesten poeng hjemme mot Lørenskog.

Det ble en følelsesladet oppladning til kampen på Funnefoss gress da Martin Skolbekken ble hedret ved at samtlige FUVO-spillere entret bana med spesiallagde trøyer med nr 11. Skolbekken var på plass for å følge laget sitt etter ulykken som rammet han i sommerferien.

Et FUVO-lag med mange forandringer fra laget som spilte før ferien fikk en tøff start på kampen. Lørenskog tok tak i kampen fra første spark og satte inn ledermålet etter 17 minutter. Gjestene fortsetter å styre kampen frem mot pause, uten at det blir ytterligere uttelling. FUVO klarer ikke å etablere noe skikkelig spill i løpet av førsteomgang og lagene går til hvilen med 0-1.

Også andreomgang starter med press fra Lørenskog, men denne gang kommer uttellingen enda raskere. Bare minuttet ut i omgangen så sitter 2-0 og oppgaven ble med ett mye vanskeligere for FUVO. Det skal dog ikke ta lang tid før hjemmelaget reduserer. Kim Brenna fanger opp en ball som Lørenskog ikke får avklart og dunker inn 1-2. Det raske målet etter pause var helt tydelig en vekker for FUVO, som hever seg mange hakk og er bedre med utover i omgangen.

FUVO spiller seg til flere gode sjanser, men Lørenskog er svært farlige på kontringer. Omsider får FUVO sjansen de har ventet på, da dommeren blåser straffe på en hands like før slutt. Kim Brenna går frem, men setter ballen i tverrligger og ut. Dette blir også det siste som skjer, og det føles surt for FUVO at det ender med tap her.

FUVO - Lørenskog 1-2 (0-1)