Sterkt hjemmepoeng for FUVO

Oppgjøret mot tabelltopp Skedsmo endte med poengdeling.

Annonse:

Selv om sesongstarten har vært under pari for FUVO så viste de tidvis at de kan hamle opp med de fleste når de tok imot topplaget Skedsmo lørdag ettermiddag.
Bortelaget hadde før kampen vunnet alle sine seriekamper, og planen var nok å fortsette sin imponerende seiersrekke når de tok turen til Funnefossgresset.
Første halvdel av kampen bar nok preg av varmen, og sjansestatistikken ved halvspilt kamp var 0-0. En omgang ingen av lagene bør være særlig fornøyd med.

Tidlig etter sidebytte var Skedsmo farlig fremme ved et par anledninger. Og kun godt keeperspill fra FUVOs Alexander Thire holdt hjemmelaget inne i kampen.
Også andre omgang viste seg å bli sjansefattig, men FUVO hadde muligheten til å stikke av med alle tre poengene da Tobias Karlsen endte opp med ballen rett før slutt. Etter en god gammel "klabb og babb"-situasjon i Skedsmos sekstenmeter, endte ballen opp hos Karlsen, som dessverre for ikke klarte å utnytte muligheten godt nok. Kampen endte derfor 0-0, og 1 poeng til hvert av lagene.

FUVO - Skedsmo 0-0 (0-0)
Funnefoss gress

FUVO (4-4-2): Alexander Beinov Thire, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Sindre Bentsen (Otto Dahl), Oliver Nøvik–Marius Nordby (Tobias Karlsen),
Mars Diego Skårdal, Martin Skolbekken, Oskar Wang–Kim Brenna, Sivert Dæhli (Mads Rismoen)