Stortap på bortebane

Ungt Flisa-lag tapte klart.

Et Flisa-lag i stigende form tok den lange turen til Valdres uten mange av sine faste spillere. Verken Einar Rusten Thoresen, Numan Özdemir, Erlend Karlsen, René Eriksen, Tore Andreas Gundersen eller Andreas Håbakk var å se i troppen. Dette gjorde at ungguttene Ole-Gunnar Kjos, Håvard Maribo Holtet og Kristian Skolegården fikk sjansen fra start.

Som ventet så ble kampen en svært tøff oppgave for det nykomponerte laget, og allerede etter sju minutter scorer Valdres kampens første mål. Ledelsen blir også doblet få minutter senere. Kampen så ut til å være tapt allerede før den hadde startet ordentlig for Flisa sin del. Da også 3-0 var et faktum før kampuret viste 20 minutter, fryktet mange at dette kunne bli svært stygt. Flisa hever seg heldigvis etter den tøffe starten og er fullt på høyde med Valdres frem til pause, selv om de store sjansene uteblir.

Dessverre så starter andre omgang som den første og Valdres øker til 4-0 like etter hvilen. Lufta går naturlig nok litt ut av Flisa, mens Valdres heller ikke tråkker så hardt de kan på gasspedalen den siste halvtimen. Kampen ender 4-0 og er et kjedelig tibakefall etter den sist tids gode prestasjoner for Stian Aasens mannskap. Avstanden opp til sikker plass er nå på fem poeng, og neste helgs hjemmekamp mot Tynset kan fort bli skjebnesvanger for sjansene til å overleve i divisjonen.

Valdres - Flisa 4-0 (3-0)