Tapte mot Tynset

Flisa nærmere nedrykk.

Lørdagens kamp mot Tynset endte med nok et tap for Flisa. Tynset åpnet kampen best, og styrte mye av oppgjøret på Solørradion Arena, allikevel var det Flisas Andreas Håbakk som sendte Solør-laget opp i føringen etter 37 minutt.
Flisa holdt ledelsen inn til pause, men en fotballkamp har som kjent to omganger. Og Tynset snur oppgjøret enkelt etter to raske mål etter 52 og 54 spilte minutt. Resten av kampen er ren Tynset-dominans, og det ble heller ikke enklere da innbytter Oskar Engerbakk ble tildelt sitt andre gule kort etter 72 minutt.
Oppgjøret ender derfor med en 2-1 seier til Tynset, og Flisa-høsten kan fort bli bekmørk med hele 6 poeng opp til trygg plass. I neste runde venter Oslolaget Ready.

Flisa - Tynset 1-2 (1-0)