Dette tror Kongsvinger-folket om KIL

Kongsvinger-folket er spente foran årets sesong i OBOS-ligaen, men håper KIL-gutta kjemper i toppen av tabellen.

Annonse:
r.IMG_1680
Karen Marie Hansen: - Jeg tror at med årets nysigneringer kan dem bygge et bra lag, og tenker at det kan gå veldig bra. Jeg tipper topp tre i OBOS-ligaen.
r.IMG_1683
Lars Erik Løvberget: - Jeg tror dessverre KIL havner på nedre halvdel av tabellen i år, fordi det er et ungt lag, med lite rutine. Treningskampene har heller ikke vist så stor fremgang.
r.IMG_1685
Caroline Elida Adelina Larsen: - Jeg tror at KIL kommer til å rykke ned i år. Det er så mange andre gode lag i OBOS-ligaen nå, og KIL har en veldig ung stall.
r.IMG_1684
Najaat Molhem: - Jeg tror at KIL havner på 1. plass i år. Jeg har trua!
r.IMG_1677
Hilde Fladeby: - Jeg tror KIL havner på 4. plass og rykker opp gjennom kvalifisering! Heia KIL!
r.IMG_1701
Gisle Bangsund: - Akkurat nå ser det litt tynt ut, men det har kommet inn noen spennende signeringer. Jeg er alltid positiv, og tror det kommer til å bli bra etter hvert. Jeg tror de kan få en 6. plass, men det avhenger av at de får inn flere gode signereringer og har god flyt gjennom sesongen.
Pub2
Marthe Ebbesen: - Det blir en spennende sesong. Vi har jo sesongkort så vi skal på Gjemselund å heie! Jeg håper så klart at KIL rykker opp!
Pub1
Thor Hjalmarsen: - Det hadde vært moro om KIL hadde kommet på kvalik, men etter det vi har sett i vinter så er det tvilsomt. Men det kan snu. Jeg er spent og jeg føler KIL mangler en god spiss - det er det ikke tvil om. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: