Kapteinen klar for seriestart

Adem Güven fortsetter som kaptein for KIL. 33-åringen gleder seg til å komme i gang med seriespill.

- Det blig gøy å komme i gang igjen. Det er lenge siden vi har spilt om poeng. Det blir spennende og kult. Vi gleder oss, sier Adem Güven.

Det er to dager til seriestart - og det merkes. 

- Stemningen er fin. Det er en gjeng som gleder seg til seriestart. Vi er spente og gleder oss til å konkurrere. Det kribler litt ekstra i beina og alle gleder seg.

Selv om seierne i årets treningskamper har uteblitt, mener kapteinen bestemt at gutta har minst ett ekstra gir inne.

- Det er ikke noe å legge skjul på. Vi har hatt en litt tyngre vinter enn det vi normalt har hatt. Ingen seire på ni kamper - det har jeg aldri vært med på å oppleve, sier han.

Og fortsetter:

- Men det er annerledes å spille fotball om poeng. Vi har flere gir inne. Det hjelper å kjempe om poeng og da blir vi forhåpentligvis mye bedre.

KIL-kapteinen håper på masse støtte på tribunene. 

- Det er viktig med støtte. Det har så mye å si - spesielt for et så ungt lag som vi er. Sammen er vi sterkere, sier han.

33-åringen lover et KIL-lag som står for den samme positive fotballen publikum har blitt vant til de seneste årene. 

- Vi skal være et spillende lag - som alltid. Vi står for en artig fotball, men jeg lover vi skal bli flinkere til å skape flere sjanser enn det vi har gjort i vinter. Vi er kjent for at vi spiller bra fotball og det skal vi fortsette med.

Angrepsspilleren gleder seg til å ta fatt på en ny sesong sammen med en sulten spillergruppe. 

Hele laget deler klubbens ambisjoner om topp 20-plassering. 

- Vi deler klubbens ambisjon. Det er en sulten gjeng her som ønsker å gjøre det så bra som mulig. Topp 20 er realistisk, men det må jobbes veldig hardt. Vi har vært nære både i 2016 og 2018 - og vi vet det er mulig, avslutter en optimistisk Adem Güven. 

Annonse fra Obos-ligaen: