KIL-gutta mekker frokost

I KIL må man smøre brødskiva selv og hver uke bytter spillerne på å lage frokost til resten av laget.

Det er tidlig på morgenen og det yrer allerede av liv inne på klubbhuset på Gjemselund. 

KIL-gutta samles hver dag klokka 09.00 til felles frokost. Det er spillerne selv som har kjøkkentjenesten.

- Det er veldig sosialt og ikke minst profesjonelt at vi samles til frokost hver dag, sier Marlinho - som denne uken serverer frokost til resten av laget sammen med landsmannen Lucas Morais. 

Tre kvarter før resten av gutta ankommer Gjemselund møter de frokostansvarlige opp. De sørger først for å handle inn matvarene som trengs. Deretter lages det frokost. 

- Vi må lage havregrynsgrøt, koke egg og ordne brød og pålegg, sier Marlinho. 

- Og kaffe. Ellers får vi kjeft, sier Lucas Morais og ler.

God stemning

Frokosten spises felles i peisestua - både spillere og trenere. Stemningen er alltid god og latteren sitter løst.

- Det bidrar helt klart til samhold i gruppa, sier Marlinho.

- Vi setter på musikk mens vi lager frokost og prøver å kose oss. Det er kanskje ikke det gøyeste i verden, men vi gjør det for laget, fortsetter han.

Frokost9
Lucas Morais sier han trives med å være på kjøkkenet. - Jeg må stå opp litt tidlig, men det er fint å gjøre det når man først er i gang. Det er for lagets beste, sier han.
Frokost3
Gang Dongwan og Lee Gyuhwan forsyner seg med havregrynsgrøt. - Jeg synes Marlon og Lucas leverte, sier Dongwan og smiler.
Frokost1
Det er alltid god stemning rundt frokostbordet. - Vi spiller stort sett bondebridge eller andre kortspill hver dag, sier guttene.
Frokost5
Det er viktig med sukker og kanel på havregrynsgrøten.

 

Annonse fra Obos-ligaen: