Stort sett optimister

Seniorgruppa gjør hvert år en fabelaktig jobb for KIL. De brenner for klubben og er evig optimister. - I år rykker vi opp, sier en av medlemmene.

Annonse:

Hver onsdag samles seniorgruppa til kaffeslabberas i peisetua på ærverdige Gjemselund. 

Det serveres kaffe og kaker, det er loddtrekning av premier, det er både sang og diktlesning - og ikke minst god fotballprat. 

Den harde kjernen bruker mye av tiden sin på KIL - og flere er på Gjemselund daglig - både for å gjøre en god jobb for klubben, men også for å være en del av miljøet.

Seniorgruppa er stort sett optimister inn mot 2019-sesongen - det til tross for manglende resultater i treningskampene.

leiferling
- Jeg tipper KIL på en god fjerdeplass. Jeg er optimist. Og jeg pleier å tippe riktig, bare så det er sagt, sier Leif Erling Arnesen med et stort smil. Den tidligere stasjonsmesteren er optimist.
aagew
- Jeg er rimelig optimist, men spår en litt tvilsom sjetteplass. Stallen er satt litt for sent og vi mangler en spiss. Men jeg tror vi kan klare kvalifiseringsplass, sier Aage Wangen - som har vært med i KIL-miljøet i en mannsalder.
ronaldsve
- Jeg er litt usikker akkurat nå. Vi mangler litt power i angrepet - og det er mange som sier det samme. Får vi inn det så tror jeg vi klarer målsetningene våre. Men vi kommer til å kjempe hardt uansett, sier Ronald Sveløkken - primus motor i seniorgruppa.
rogero
- KIL kommer på direkte opprykk. Jeg er veldig optimist selv om vi har hatt dårlige resultater i oppkjøringen. Vi kommer til å ta jevnt med poeng, mener Roger Østlund. Hvert år bidrar Østlund med flere hundre tusen kroner til KIL gjennom salg av blant annet målaksjer.
Arnfinne
- Jeg tror vi kommer til å ligge rundt sjetteplassen. Vi var marginer unna i fjor, men i år tror jeg vi klarer det. Treningskamper har ikke noe å si. Jeg håper på en bedre start på sesongen enn i fjor, sier Arnfinn Bekkåsen. Bekkåsen er en av de yngste i seniorgruppa - og han bidrar på alle områder i klubben flere ganger i uka.
Janjohansen
- Det er mange sesonger siden jeg var så negativ som nå. Vi har mistet viktige spillere fra i fjor og vi mangler folk, spesielt i angrep. Vi må hente spillere, sier Jan Johansen.
OddmundBroen
- Jeg håper og tror at vi klarer kvalifiseringsplass om opprykk. Treningskampene spiller ingen rolle og jeg tror det løsner når serien starter, sier Oddmund Broen - som har vært et fast medlem av seniorgruppa i flere år.

 

Annonse fra Obos-ligaen: