Media og frikort

Kongsvinger IL Toppfotball ønsker medieaktører velkommen til KILs hjemmekamper på Gjemselund stadion.

Annonse:

Retningslinjene nedenfor er oppdatert mtp krav knyttet til Covid-19-utbruddet. Kravene knyttet til akkreditering er ufravikelig. Vi ber om at samtlige fra pressen er oppdatert på retningslinjene knyttet til Covid-19.

Media

Alle som ønsker adgang til vår pressetribune for å jobbe på Gjemselund stadion i forbindelse med våre hjemmekamper må søke om akkreditering på forhånd. Vi henviser for øvrig til Mediahåndboken

Akkreditering

Benytt skjema her: INFORMASJON TIL PRESSE
For spørsmål send epost til [email protected]. Frist for akkreditering er fire dager før aktuell kamp, og må overholdes. Alle som akkrediteres må oppgi følgende:
Mediehus, navn, epostadresse og mobil.

Akkrediteringen gir adgang til følgende:

  • Presserom
  • Angitt plass på pressetribune
  • Mixed sone etter kamp
  • Eventuell pressekonferanse

Fotografer har ikke tilgang til mixed sone.

Adkomst

Akkrediteringskort og fotovester hentes ved personlig fremmøte i den røde bua utenfor inngangspartiet på kampdag. 

Akkrediteringsskranken åpner til følgende tidspunkter:

  • OBOS-ligaen - 2 timer før kampstart.
  • NM - 1 time før kampstart. 

Akkrediteringskort og fotovester leveres til vert i Mixed sone eller i presserommet etter kampen.

Pressetribune

Pressetribunen er de to øverste radene midt på hovedtribunen, oppgang ved Felt D. Det er et begrenset antall plasser. Merk: Noen plasser er reserverte. Det skal være minimum 1 meters avstand mellom hver journalist.

Presserom

Det er et lite presserom tilgjengelig før, under og etter kamp på enden av hovedtribunen mot Kongsvinger. Rommet har enkel bevertning, trådløst nett, strømtilgang og god sikt til banen. Inngang via hovedtribunen. Presserom er tilgjengelig 60 minutter før kampstart til 60 minutter etter kampslutt. Presserom er ikke tilgjengelig sesongen 2020 pga smittevernhensyn.

Trådløst nettverk

Tilgang til trådløst nettverk fås ved å benytte kode som oppgis i presserommet/pressetribunen. 

Fotografers rettigheter og arbeidsområde

Fotovester skal benyttes. Fotografer har ikke tilgang til mixed sone. Fotografer har inngang til bane på kortside, nærmest klubbhuset. Det er mulig å tillate fotografering ved innmarsj/oppstilling hvis særskilt organisering.

Fotografer må holde minst 1 meters avstand mellom hverandre på indre bane.

Radio

Radio og lokalradio kan sende kampene live. Akkreditering skjer på vanlig måte i henhold til rutiner. Kampen kommenteres fra angitt plass (kommentatorboks) og intervjuer etter kamp gjøres i mixed sone. NRK Radio og P4 har ikke-eksklusive rettigheter for fotballsesongen 2016. 

Ikke-rettighetshavere

Alle TV- og web-TV-selskaper, med unntak av rettighetshavere, har ingen rettigheter til levende bilder fra kampene, og gis ikke adgang med TV-, video eller web-kameraer. Skriftlig godkjenning av Fotball Media må foreligge, ellers henvises ikke-rettighetshavere til pressetribunen. 

Ingen fra mediehus får lov å sende LIVE fra mixed sone.
Kan kun gjøre intervjuer i mixed sone.

Parkering

Presse har mulighet, såfremt kapasitet, til å parkere på angitte plasser utenfor hovedinngangen på Gjemselund stadion. Dette gjelder kun akkrediterte journalister, fotografer og radio. TV har egne reserverte plasser med plass til buss og privatbiler.

Opphavsrett og kreditering www.kil.no

All uautorisert bruk av bilder og annet materiell fra www.kil.no vil bli fakturert med kroner 2000,- pr. bilde og publisering. Bilder krediteres fotografens navn der dette er oppgitt, hvis ikke benyttes ”Foto: kil.no”. Ta kontakt med Jonas Krabseth på epost [email protected] for spørsmål. 

Øvrig media

Freelancere kan kun få akkreditering dersom mediehus bekrefter akkreditering for disse.

Frikort

Frikort presse gjelder ikke etter de nye retningslinjer.

Kontaktinformasjon

Media og akkreditering: Knut Holen, [email protected]
Arrangement: Trond Larsen, [email protected], +47 928 04 541
Marked: Rune Lundgren, [email protected], +47 406 01 767. 

Annonse: