Vil du spille på KILs gatelag?

KILs gatelag inviterer til trening.

Annonse:

Vi trener hver tirsdag og torsdag, og det er oppmøte fra klokken 11:00.

Treningstiden er i utgangspunktet fra 12 til 13:30. Det blir også servert en matbit og kaffe i forkant med det sosiale i fokus. Nå i vinter trener vi i Storhallen.

Om laget

I samarbeid med Fotballstiftelsen er Kongsvinger IL Toppfotball nå blitt en del av den norske gatelagsfamilien.

Den har i 2023 vokst til å telle 31 lag rundt om i landet, etter oppstarten i Fredrikstad i 2011 og etableringen av Fotballstiftelsen fire år senere.

På Fotballstiftelsens nettsider kan man om gatelagshistorien lese at «Fotballen har en enorm kraft. Den er inkluderende og engasjerende. Toppfotballen ønsker å bruke sin posisjon til å utgjøre en forskjell for en svært vanskeligstilt gruppe i samfunnet. Målet er å skape en bedre hverdag for utøverne.»

Gatelagene er et lavterskeltilbud for mennesker med rusrelaterte lidelser, uavhengig av kjønn, etnisitet og seksuell legning. Det er et rusfritt tilbud for alle over 18 år.

Les mer om gatelagsmodellen på fotballstiftelsen.no!

Vi har treninger to ganger i uka på faste dager og tider, inkludert en samling før og etter trening med et næringsrikt måltid i forkant. 

Vi er ute etter å lage et trygt og givende miljø her på Gjemselund. Derfor håper vi mange har lyst til å spille for oss og bli en del av vårt nye lag. 

Samhold, glede og mestring vil stå i fokus. Du trenger heller ikke ha spilt fotball tidligere. Her er alle velkomne. Det er også fullt mulig å komme for å prøve.

Vi er også med i Østlandsserien, der vi spiller kamper mot andre lag basert på Østlandet. Det spilles 7-er-fotball.

I fjor sommer var laget med på Nasjonal turnering med alle de andre lagene i Bergen. Sommeren 2024 skal laget til Bodø der årets turnering arrangeres.

Spørsmål kan rettes til sportslig leder for gatelagsprosjektet Stein-Erik Stormoen på [email protected].

Annonse fra Obos-ligaen: