5 nye år med Umbro

KIL og Umbro klinger svært godt sammen. Nå er partene enig om et forsterket og forlenget samarbeid.

Annonse:

Denne uken ble Umbro (Scantrade) og KIL Toppfotball enig om en ny 5-årsavtale. Og selv om KIL etter fjoråret måtte konkludere med et nedrykk til PostNord-ligaen, så var Umbro raskt på banen for å forlenge samarbeidet. 

- I en tøff tid så er det kanskje viktig at vi som har vært med lenge viser vår støtte. Man må jo støtte i tykt og tynt, forteller Geir Nordahl fra Scantrade.

Nordahl er salgssjef i sportsgrossistfirmaet som blant annet forhandler Umbro.

Partene har vært samarbeidspartnere siden Scantrade startet med Umbro i 1993, og KIL har faktisk benyttet Umbro som utstyrsleverandør helt tilbake til 70-tallet. 

- Det nærmer seg jo 30 år som samarbeidspartnere. Og vi passer godt sammen. KIL er fra landet, vi er fra landet (Vennesla) og tankene våre er samstemt - det sørger for et jordnært og fornuftig samarbeid. 

Med nærmere 30 år som samarbeidspartnere så er også Nordahl tydelig på hva samarbeidet betyr for gjengen hos Scantrade. 

umbro-arkiv
5 nye år mellom Umbro og KIL: Her representert ved Geir Nordahl i Scantrade og Espen Nystuen i KIL. (Arkivfoto)

- KIL er viktig for regionen rundt Kongsvinger. Og dere har et navn i norsk sammenheng som er positivt ladet. Det er moro for oss å være med på laget, fortsetter Nordahl og legger til at selv om KIL i dag spiller i PostNord-ligaen, så er ikke det utgangspunktet for avtaleperioden for de kommende fem årene. 

- Det er en for bra avtale for et PostNord-lag, og vi tenker jo langsiktig begge parter. Selv om de sportslige resultatene til KIL har vært litt tøffe den siste tiden, så ønsker vi jo å støtte så godt vi kan når ting er utfordrende. Målet for begge parter er jo å lykkes - og gjør vi det sammen så hadde det vært moro, avslutter Nordahl. 

umbro2
Alltid Umbro: KIL blir å se i Umbrotøy også de fem neste årene.

Skryter av Umbro

Markedsansvarlig i KIL Rune Lundgren er selvfølgelig godt fornøyd med at Umbro ønsket å forlenge, og samtidig styrke avtalen med KIL. 

- Vi må si at vi er stolte av å binde oss til Umbro for de neste fem årene. Forholdet vårt har vart lenge, og vi er jo litt stolte av å ha benyttet Umbro som utstyrsleverandør i en mannsalder, forteller Lundgren.

IMG_2148-runeumbro
Skryter av Umbro: KILs markedsansvarlig Rune Lundgren.

- Det viser også hvilket godt samarbeid vi har når en av de første som tar kontakt etter et nedrykk er Umbro. Og det var for å diskutere et forsterket avtale. Det viser hvilken solid samarbeidspartner vi har i Umbro, og vi er stolte av å ha de med på laget, skryter Lundgren videre.

- Umbro har solid kvalitet, og er leveringsdyktige. Vi vet hva vi får med Umbro, og det de kan tilby passer oss som klubb meget godt. Samtidig opplever vi god oppfølging av avtalen fra Geir og gjengen i Scantrade, avslutter Lundgren.


 

Annonse: