Altibox eSerien: Før runden

Det er klart for en ny kampdag i Altivox eSerien. Forrige kampdag endte kun med et poeng, men denne gangen er guttene klare for å hente flere poeng – tross vanskelige kamper.

Annonse:

Forrige kampdag endte med tre tap og et uavgjort, etter en strålende opphenting av Mats Bergstrøm. Han fikk et vanskelig utgangspunkt der han måtte hente inn et 6-1 resultat fra første kamp. Bergstrøm spiller en kjempekamp i sitt oppgjør mot Ranheim og vinner 5-0, der kun marginer imot gjør at han ikke tar med seg alle tre poengene. Det er derfor en revansjelysten gjeng som stiller til kamp i morgen.

- Vi kan melde om spillere med selvtillit som er i god form. Tre av de fire spillerne våre har blitt verified nå, dette betyr at man har fått minst 27 av 30 mulige seire i Weekend League, så det handler mye om å få ut det siste lille på kampdagene. Vi har et vanskelig program i morgen, men jeg tror vi skal klare å få med oss noen gode resultater. Til tross for en litt svak åpning forrige gang, er det fortsatt mange poeng å spille for. Vi ligger på en 16. plass på tabellen nå, men vi skal klatre på tabellen i tiden fremover, kan en positiv spilleransvarlig, Daniel Larsen, fortelle.

Kampdag 2 streames som vanlig på vår Twitch-kanal. Kampene starter henholdsvis 17:00, 18:00, 19:00 og 20:00. Vi går live litt fra 16:45. 

KIL – Tromsø 17:00

Tromsø stiller med en ny tropp i denne sesongen av Altibox eSerien. Ut portene har både Tobias Testad og Thomas Henningsen gått, till henholdsvis Raufoss og Vålerenga. Inn portene har tidligere Mommentum og Stabæk-spiller Simon Korsberg Berntzen, Kristoffer Helleren og Vegard Berglund kommet. Nordlendingene kom bra ut av kampdag 1 i eSerien, der de etter fire kamper står med syv poeng. Det ble seire mot HamKam og Odd, uavgjort mot tungvekterne Sandefjord og et knepent tap mot Vålerenga.

KIL – Lillestrøm 18:00

Lllestrøm stiller også med et nykomponert mannskap i årets sesong. Ut har Espen Fjærvoll og Stian Myhre gått, der begge to har gått til Stabæk Mommentum. Inn har Bao Nguyen, Vidusan Yoganathan, Patrick Kolstad og storfisken Johan Færaas kommet. Nguyen og Yoganathan satt ak spakene på kampdag en, der de gjorde sakene sine meget godt. Lillestrøm ligger på en tredjeplass med ti poeng, der de i tillegg møtte to av de store favorittene til å vinne hele Altibox eSerien, Sandefjord og Vålerenga, på den første kampdagen. Lillestrøm-gutta vant oppskriftsmessig mot Stabæk og HamKam, tok en sterk trepoenger mot Sandefjord, samt et godt uavgjortresultat mot Vålerenga. Lillestrøm blir en tøff motstander for alle lag i Altibox eSerien denne sesongen.

KIL – Raufoss 19:00

Dagens tredje kamp blir en kamp om Innlandet, der motstander er Raufoss. Fra forrige sesong har Jonas Myrhaug Kristiansen forsvunnet til Vålerenga, mens Cato Ek Joachimiak har takket for seg til fordel for å bli en del av Fredrikstad sin eSport-satsning. Jonas Kvål blir med fra forrige sesong, og Tobias Testad som kommer fra Tromsø blir ny lagkamerat. I likhet med Tromsø endte Raufoss kampdag en med syv poeng. De gule og svarte tok seire mot Stabæk og HamKam, spilte uavgjort mot Jerv og tapte mot Sandefjord.

KIL – Jerv 20:00

Siste kamp i kampdag to er mot nok et godt lag. Fra forrige sesong har Hans Christian Fostervoll lagt kontrollen på hylla. Håvard Hoel Paulsrud har resignert og inn har tidligere Vålerenga-spiller Arkan Resul kommet inn. I tillegg tar de med seg Sindre Hurlen med videre fra forrige sesong, i tillegg til nysigneringene Mohammed Badran og Andreas Aarstad. Jerv var et av fire lag som gikk ubeseiret forrige kampdag. Dette endte i to seire og to uavgjort, som gir de åtte poeng. Laget fra Grimstad seiret over Øygarden og Stabæk, og delte poengene mot Raufoss og Sandefjord. 

Sponsorer2

 

Annonse fra Obos-ligaen: