Altibox eSerien: Før runden

Det er klart for ny kampdag i Altibox eSerien. Til nå har poengfangsten vært mager. Forhåpentligvis skal KIL klatre på tabellen etter endt kampdag

Annonse:

KIL står kun oppført med ett fattig poeng etter de to første kampdagene i Altibox eSerien. Ett poeng på åtte kamper gjør at KIL ligger på jumboplass. Forrige runde ble det fire tap i en hard kampdag, der Tromsø, Lillestrøm, Raufoss og Jerv var motstandere. Denne kampdagen er det nye ni poeng å spille om, da det kun er tre kamper som skal spilles denne runden. Spilleransvarlig Daniel Larsen spår endringer i oppstillingen til morgendagens kamper.

- Det har ikke fungert helt for oss innledningsvis. Mats Bergstrøm hadde eksamen forrige kampdag, noe som gjorde han utilgjengelig. Vi skulle gjerne hatt med den mest rutinerte spilleren vår, men de tre andre gutta spilte en del god fifa, selv om resultatene uteble. Først og fremst er vi nå ute etter å snu den dårlige poengfangsten vi har hatt til nå, så det blir litt endringer med tanke på hvem som spiller i morgen. Vi håper dette gir utslag, og at de som ikke spiller i morgen vil komme sultne tilbake i fremtidige runder. Det er en lang sesong, så alle gutta våre vil få rikelig med kamper gjennom sesongen, oppsummerer Larsen i forkant av morgendagens kamper.

Som nevnt skal det spilles tre kamper i morgen. Disse har kampstart 17:00, 18:00 og 19:00. Kampene streames som vanlig live på vår Twitch-kanal fra 16:45 og utover kvelden.

KIL – Stabæk 

Stabæk stiller med en profilert gjeng i årets sesong. Alle de tre spillerne er streamere og gode underholdningspersoner. Trioen det er snakk om er Andreas «PrinceHøyden» Høyden, Stian «byHopeful» Myhre og Espen «Fvoll» Fjærvoll. Myhre og Fjærvoll spilte forrige sesong i Lillestrøm, før duoen ble hentet til Stabæk Mommentum i forkant av denne sesongen.

De har i likhet med KIL hatt en tøff start på årets sesong. Bærumslaget står med tre poeng etter åtte runder, noe som holder til 16 plass på tabellen. Forrige kampdag endte med tre tap, i tillegg til deres eneste seier til nå. Stabæk-guttene vant 2-1 i en jevn kamp mot Odd.

KIL – Sandefjord

Sandefjord er en av de virkelig store favorittene til å vinne Altibox eSerien denne sesongen. Med Apeks i ryggen har Sandefjord tre fulltidsspillere i form av de tre landslagsspillerne Andreas Bakken, Anders Rasmussen og nykommeren Magnus Myrhaug Kristiansen, som kom fra Vålerenga i foran denne sesongen. Denne trioen er tre av de absolutte beste fifa-spillerne vi har i Norge for tiden. Myrhaug Kristiansen fullførte blant annet to helger på rad med 30-0 i Weekend League, og har flere topp 200 avslutninger allerede på FIFA 21.

I Altibox eSerien har det derimot ikke gått på skinner for Sandefjord-guttene. De har hatt en litt rufsete åpning, der de ligger på en åttende plass, med syv poeng opp til Lillestrøm som topper tabellen. Sandefjord har allerede møtt flere av topplagene, der de har tapt mot Lillestrøm, vunnet mot Raufoss og spilt uavgjort mot Jerv og Vålerenga. Forrige runde var derimot en god runde for Sandefjord-spillerne. Det ble et 5-5 resultat mot Vålerenga i siste kamp, men før dette vant de komfortabelt 7-2 og 8-1 mot henholdsvis Stabæk og Øygarden. De vant også 5-4 mot HamKam.

KIL – HamKam

Kveldens siste oppgjør er et realt hat-oppgjør. Det er selvsagt snakk om kampen om å være Innlandets (Hedmarks) stolthet. Kampen mellom KIL og HamKam. Det står alltid litt ekstra på spill når disse lagene møtes, der ingen vil være underlegne liggebror. HamKam stiller uforandret fra forrige sesong der Jørgen Fallet Brobakken og «CharterAmund» representerte de hvite og grønne. HamKam ligger på 14. plass på tabellen med fire poeng. Disse fire poengene har kommet gjennom et 5-5 resultat mot Jerv og en 5-3 seier mot Stabæk. Alle disse poengene kom forrige kampdag, der de i tillegg tapte 5-4 for Sandefjord og 4-3 for Øygarden.

 

Annonse fra Obos-ligaen: