Altibox eSerien: Før runden

Ny tirsdag, betyr ny kampdag i eSerien. E-sport-gutta våre begynte poengsankingen forrige kampdag. I morgen er de på jakt etter nye poeng.

Annonse:

KIL har fått en tung åpning på årets sesong i Altibox eSerien til nå. Etter to strake kampdager uten seierm og ett fattig poeng, kom endelig den første seieren for sesongen forrige tirsdag. KIL møtte HamKam til et skikkelig derby, der Mats Bergstrøm og Philip Nyquist Holt hentet hjem sesongens første trepoenger. Det var gledelig for spilleransvarlig Daniel Larsen.

- Vi har fått en tung start med lite poeng. Men det var veldig godt at gutta sikret en trepoenger forrige runde. Det smakte spesielt godt at den kom mot HamKam i tillegg. Det finnes ikke noe bedre enn å slå erkerivalen – om det så er på den virtuelle fotballbanen, forteller Larsen.

Ser vi på kampprogrammet i morgendagens kamper, er det viktige kamper som skal spilles. Dette gjør kampdagen i morgen ekstra viktig spår, Larsen.

- To av tre lag vi møter i morgen ligger rundt oss på tabellen. Ideelt sett vinner vi både mot Odd og Øygarden, og gjør dermed et lite byks oppover på tabellen. Vi har tatt med oss den gode følelsen fra avslutningen på forrige kampdag inn i denne. Sesongen er fortsatt lang og det er mange poeng å spille for, men det er viktig at vi tar poeng, og ikke bare har prestasjoner vi kan være greit fornøyd med. Bergstrøm har i tillegg deltatt i qualifiers denne helgen, så han har fått en meget god oppkjøring til denne runden, avslutter han.

KIL streamer som vanlig kampene sine på vår Twitch-kanal. Kampene har kampstart 17:00, 18:00 og 19:00. Vi går live fra ca 16:45.

KIL – Vålerenga 17:00

Morgendagens første kamp er mot de første vinnerne av Altibox eSerien. Nordavind, i samarbeid med Vålerenga, hadde i de de tre første sesongene en av Norges beste og mest fryktede duoer i Magnus Myrhaug Kristiansen og Arkan Resul. Foran denne sesongen er begge byttet ut, der Thomas Henningsen og lillebror til Magnus, Jonas Myrhaug Kristiansen er hentet inn.

Den nye duoen har gjort sakene sine godt, og henter med helt i toppen av tabellen. I forkant av denne runden ligger hovedstadslaget på en 4. plass, med kun tre poeng opp til Lillestrøm på tabelltopp. Vålerenga kommer fra en god kampdag forrige uke. De sikret 9 av 9 poeng mot lag fra nedre halvdel. HamKam, Øygarden og Odd ble slått med komfortable sifre.

KIL – Odd 18:00

Andre motstander for morgendagen er tabellnabo Odd. Hvittrøyene stiller denne sesongen med tre lokale spillere i form av Fredrik Reinholt, Henrik Stølmacher og Dennis Sjaavaag. Trioen står i liket med KIL, kun med en seier på de tre første kampdagene. Skiensguttene har ett poeng mer enn KIL foran denne runden.

Forrige kampdag hadde de et vanskelig kampprogram der de blant annet møtte Sandefjord og Vålerenga. Det ble totalt 3 av 9 poeng, etter tap mot de nevnte og en seier mot våre erkerivaler HamKam.  

KIL – Øygarden 19:00

Sist ut på kampdag nummer fire er nok et lag på nedre halvdel av tabellen. Øygarden ligger på en 15. plass forut for denne runden, med seks poeng. Øygarden stiller med en stor tropp på fire spillere. Disse er Jørgen Andre Thorsen, Joachim Berntsen, Kristoffer Vorland og Stian Pettersen.

Foran denne kampdagen har Øygarden en kamp mindre spilt, da kampen mot Ranheim forrige uke ble utsatt. Derfor spilte bergenserne kun to kamper forrige uke. Det endte med 0 av 6 poeng mot to gode motstandere i form av Vålerenga og Mjøndalen.

Sponsorer2

 

Annonse fra Obos-ligaen: