Altibox eSerien: Før runden

Forrige kampdag ble en positiv opplevelse for KIL-gutta. I morgen er det duket for årets siste kampdag.

Annonse:

KIL hadde en bra kampdag forrige uke, da de vant to av tre oppgjør og dermed sikret seg seks viktige poeng i jakten på å sikre seg en plass i NM. I morgen står tre nye kamper på programmet, i det som er siste kampdag før Altibox eSerien tar juleferie til over nyttår. Håpet er derfor å fortsette den gode trenden laget er inne i for tiden, og dermed avslutte året på en god måte.

- Vi tok seks av ni poeng forrige uke, det er vi godt fornøyd med. Vi har klatret en del på tabellen, og vi er per nå på en plass som gir en NM-billett. Målet er selvfølgelig å havne på en plass som gir NM-billett etter morgendagens kampdag. Vi er nok avhengig av å ta minst tre poeng om dette skal gå, men det tror jeg vi klarer. Vi har et tøft program i morgen, men samtidig møter vi Glimt til et uhyre viktig oppgjør med tanke på NM. Den kampen blir viktig, utpeker spilleransvarlig Daniel Larsen før morgendagens kampdag.

Det spilles tre kamper i morgen. Kampstart i kamp nummer en er som vanlig kl. 17:00. Kampene streames på vår Twitch-kanal. Vi håper å se mange der inne, gutta trenger den støtten de kan få i viktige kamper.

KIL – Sandnes Ulf 17:00

Morgendagens første motstander er Sandnes Ulf, som har gjort en bra figur så langt denne sesongen. Før denne kampdagen ligger blåtrøyene på femteplass, med fem poeng opp til Sandefjord på tabelltopp. Sandnes Ulf har en solid trio i form av Jørgen Haugeland, Lasse Nilsen og Sander Støle. De to førstnevnte er spillerne som spiller flest kamper, men Støle har også fått sjansen og gjort sine saker bra.

I likhet med KIL, tok Sandnes Ulf seks av ni mulige poeng. Sandnes Ulf-gutta tok to oppskriftsmessige seire mot henholdsvis HamKam og Odd. Blåtrøyene måtte derimot gi tapt for Vålerenga, der det til slutt ble 6-0.

KIL – Viking 18:00

Kampdagens andre motstander er nok en tøff motstander i Viking. Viking ligger på plassen bak Sandnes Ulf, med syv poeng opp til tabelltopp. Laget fra Stavanger stiller med en knallsterk duo i form av Sondre Voktor og Chris-Andre Skogland.

Til tross for sin gode tabellposisjon, hadde Viking en svak kampdag forrige uke. De tok kun med seg ett av ni mulige poeng. Det eneste poenget kom mot HamKam der det ble 4-4. Tapene kom mot Sandefjord og Vålerenga, som endte henholdsvis 4-2 og 7-4.

KIL – Bodø Glimt 19:00

Siste motstander for kampdag fem er en nykommer i årets Altibox eSerien. Årets nykommer er den soleklare seriemesteren i Eliteserien, Bodø/Glimt. Gultrøyene startet sesongen bra der de tok en del poeng, men i de senere kampdagene har poengfangsten blitt noe dårligere. Bodø/Glimt ligger på 16. plass med ni poeng. Det er likevel jevnt i bunnen av tabellen, og det er kun ett poeng opp til KIL som ligger på 14. plass. Duoen Bodø/Glimt stiller med er noe uskreven for mange. Max Garcia og Stian Edvardsen representerer gultrøyene.

I likhet med Viking endte forrige kampdag med ett av ni mulige poeng for Bodø/Glimt. Det ble et 5-5 resultat mot HamKam. Tapene kom mot Stabæk og Sandefjord med henholdsvis 4-2 og 9-1.

Sponsorer2

 

Annonse fra Obos-ligaen: