Seier mot Bodø/Glimt

KILs eSport-lag kan ta seg en velfortjent juleferie etter å ha samlet poeng jevnt og trutt i sesongåpningen. Tirsdag kveld tok man også med seg alle poengene etter oppgjøret mot Bodø/Glimt.

Annonse:

KIL hadde en sterk kampdag i forrige uke, da de vant to av tre oppgjør og dermed sikret seg seks viktige poeng i jakten på en NM-plass. I går ble siste kampdag før sesongpausen gjennomført, og også her viste KILs eSport-utøvere seg fra en positiv side. I første kamp mot Sandnes/Ulf trakk man det korteste strået, men viste godt spill mot en av de bedre lagene i årets serie. Kampen endte med et 4-1-tap, men man var kun små marginer unna et annet resultat - og kanskje også poeng.

I gårsdagens andre oppgjør var det Viking som stod på motsatt banehalvdel. Her kom man litt skeivt ut i første oppgjør med et 5-1-tap for Martin Taugbøl, og et svært vanskelig utgangspunkt for Mats Bergstrøm i returoppgjøret. Allikevel ble det spenning til siste slutt, og med en 4-0 ledelse og på god vei mot poengdeling var det surt med et baklengs i sluttminuttene og et 6-5-tap sammenlagt.

I siste kamp møtte man årets seriemester i Eliteserien Bodø/Glimt, og selv om laget har imponert mer på fotballgresset enn det virtuelle gresset i år, så var det selvfølgelig en fin utfordring for KILs FIFA-spillere. Spesielt med tanke på den viktige 14.plassen som gir NM-plass.

I første oppgjør var det igjen vår lokale spiller Martin Taugbøl som fikk muligheten, og nå fikk unggutten vist at han hadde spilt seg varm i løpet av kvelden. Første oppgjør endte nemlig med en komfortabel 4-2-seier, og et godt utgangspunkt for Mats Bergstrøm i returoppgjøret. Bergstrøm gjorde få feil i returen, og kunne cruise inn en 2-1-seier - noe som sørget for 6-3 sammenlagt og en sterk 3-poenger for KILs eSport-lag.

Gårsdagens resultat
KIL - Sandnes/Ulf 1-4
KIL - Viking 5-6
KIL - Bodø/Glimt 6-3

3 av 9 mulige poeng, og med det tar KIL ferie på 14.plass på tabellen, noe som kan gi laget plass i NM i eFotball fra 3. runde. Dette avgjøres i januar.

Neste kampdag i eSerien er 19.januar - og alle KILs kamper i serie og NM ser du på:
twitch.tv/KILToppfotball

Sponsorer2
Eserien_Tabell_17_kamper-819x1024

 

Annonse fra Obos-ligaen: