Altibox eSerien: Før runden

KIL imponerte mot flere sterke lag forrige kampdag. I morgen håper gutta på å bygge videre på disse prestasjonene.

Annonse:

Forrige uke endte med tre av tolv mulige poeng. Dette mot fire lag som ligger vesentlig høyere enn KIL på tabellen. Trepoengeren kom mot Tromsø som lå på en 9. plass i forkant av forrige kampdag. Samtidig ble det spilt jevne kamper mot henholdsvis nummer 8. og 4. på tabellen i Raufoss og Lillestrøm. Begge disse oppgjørene endte med ettmålstap, og kamper som kunne endt med seier til begge lag. Det blir dermed viktig å bygge videre på disse resultatene.

- Vi hadde en tøff kampdag mot gode motstandere forrige gang. Likevel kommer vi ut av det med tre poeng, og vi er svært nære på å ta poeng i to av de andre kampene også. Dette viser at vi er inne på noe nå. Forhåpentligvis klarer vi å vippe resultatene i vår favør fremover, for toppnivået vårt er det ikke noe å si på, forteller spilleransvarlig Daniel Larsen.

I forkant av morgendagens kampdag, ligger KIL på en 16. plass, og en luke på fem poeng opp til Ranheim på plassen over. Opp til 14. plassen som gir playoff er det seks poeng. Det blir viktig å plukke med seg poeng jevnt og trutt resten av sesongen, om det skal bli playoff på KIL denne sesongen. 

- Dessverre for oss har vi tapt litt for mange jevne kamper denne sesongen. Mange av tapene våre kommer av små marginer, og det jobbes selvsagt med å få disse marginene over på vår side slik at vi kan få flere trepoengere. Det blir viktig å plukke jevnt med poeng utover, ellers mister vi heng på plassene som gir playoff, som er målet for sesongen, avslutter Larsen. 

Denne kampdagen spilles det kun tre kamper. Kampene mot Stabæk, Sandefjord og erkerivalen HamKam ser du her fra kl. 17:00 i morgen.

Stabæk

Stabæk Mommentum hentet inn en ny mann i troppen i overgangsvinduet i julepausen. Erik Nyhus fra Elverum ble hentet inn, noe som så ut til å gå en boost til resten av troppen. Forrige kampdag spilte Stabæk meget godt og tok med seg ni av tolv mulige poeng. Det ble tap for tabelltoppen Sandefjord, mens trepoengere ble hentet på rekke og rad mot HamKam, tabelltoer Vålerenga og Odd. Dette gjør at de har klatret stort på tabellen de siste kampene, og ligger nå på en 12. plass med 29 poeng. Forrige oppgjør mellom lagene ble en målrik affære som Stabæk vant 7-4.

Sandefjord

Sandefjord, i samarbeid med Apeks, har kanskje den sterkeste troppen i hele Altibox eSerien, og er det laget som har mest forventninger knyttet til seg. Rasmussen, Netsix og Hyper ligger nå på tabelltopp etter å ha tilbrakt litt tid nede på 2. plass. Forrige kampdag gjorde Sandefjord-gutta rent bord da de tok tolv av tolv poeng. Oppskriftsmessige trepoengere mot Stabæk, Øygarden og HamKam ble tatt, samtidig som Vålerenga ble slått 1-0. Sandefjord tok dermed igjen forspranget til hovedstadsklubben, og innehar nå tabelltoppen med to poeng ned til Vålerenga. Forrige oppgjør mellom lagene ble en maktdemonstrasjon av Sandefjord, der de til slutt vant 7-1.

HamKam

Siste oppgjør for kampdag nummer åtte er et realt derby mellom KIL og HamKam. Kampen om å være Hedmarks stolthet (nå Innlandet). Før morgendagen ligger HamKam over KIL på tabellen, på en 12, plass, ni poeng foran KIL. HamKam har også hentet inn en nysignering i overgangsvinduet. Ungutten går under gamertaget «Nuke-03-». Forrige kampdag endte med seks av tolv mulige poeng for HamKam. Seire mot Jerv og Øygarden ble tatt, men de måtte gi tapt for våre to andre motstandere denne kampdagen, Stabæk og Sandefjord. Forrige oppgjør mellom lagene endte med en deilig og komfortabel 4-2 seier.

Sponsorer

 

Annonse fra Obos-ligaen: