Årets fotballfrivillig 2022: Nominer din kandidat

Kjenner du en person som gir det lille ekstra for det lokale fotballaget? For at barna skal få kose seg på banen, for at tilskuerne får vaffel på kamp, for at klubben går rundt? Da fortjener de litt ekstra heder og ære!

Annonse:

- Frivilligheten er grunnfjellet for alle fotballklubber i hele Norge. Det er frivilligheten vi lever av. Uten den er vi ingenting, forteller en energisk Per Ravn Omdal.

Nominer din kandidat her!

2022 er Frivillighetens år, og denne høsten skal de frivillige i fotballen både hylles, hedres og rekrutteres. Norsk Toppfotball og OBOS skal hylle de som bidrar som frivillig i Fotball-Norge. De som gir av sin fritid for at fotballen kan utvikle seg.

Fra 2. september og frem til 4. oktober kan alle som vil nominere sin kandidat til prisen på sitt OBOS-liga-lag sin hjemmeside.

Deretter følger en lokal avstemming der man kan stemme på kandidatene til sitt OBOS-liga-lag frem til 10. oktober, også dette på hjemmesidene til ditt OBOS-liga-lag. De som blir valgt lokalt til «Årets Fotballfrivillig» vinner 10.000,- til sin lokale breddeklubb.

De kandidatene som da har flest stemmer hos de lokale klubbene går så videre til en nasjonal avstemming som varer fra 16. oktober - frem til søndag 22. oktober. Etter dette vil en jury kåre en vinner blant de tre med flest stemmer nasjonalt. Vinneren blir offentliggjort i forbindelse med siste serierunde i OBOS-ligaen og vinner et gavekort a 15.000,-, samt 50.000,- fra OBOS til sin lokale breddeklubb.

Nominer din kandidat her!

Det trekkes i tillegg ut sesongkort, billetter og drakter til blant de nominerer kandidater og de som avgir stemme.

Kjenner du en gruppe frivillige eller enkeltpersoner som gjør en stor innsats i sin lokale fotballklubb, enten i OBOS-ligaen eller på et annet nivå? Nominer til Årets Fotballfrivillig i dag!

Årets Fotballfrivillig er en person eller gruppe frivillige som bidrar til gode fotballopplevelser skapes ute i klubb eller på en arena. Vi jakter på den eller de som bidrar, setter farge og sørger for at barn og unge har et tilbud i hele landet, og at vi kan underholde på stadion eller foran TV med herlig kampopplevelser. Uten frivillighet ville vi ikke hatt fotball.

Les også: Skal kåre årets fotballfrivillig

Vi i KIL Toppfotball er så heldige at vi har en stor gruppe frivillige som gir oss uvurderlig hjelp både i hverdagen og på kampdag. 

- Uten alle disse herlige personene som bidrar med store eller mindre oppgaver, som i sum utgjør en enorm forskjell, hadde det blitt vanskelig - eller nær sagt umulig - for oss å få ting til å gå rundt. Vi setter veldig stor pris på samtlige, sier Rune Lundgren, markedsansvarlig i KIL Toppfotball som også har ansvaret for de frivillige, og legger til:

- Samtidig vet vi at disse menneskene heldigvis også finnes rundt i distriktet og i de andre lokale klubbene. Vi vil også rette en takk til dem som bidrar andre steder enn her på Kongsvinger, ettersom vi vet hvor avgjørende de kan være for de lokale miljøene. De fortjener også sin hyllest og oppmerksomhet. 

Derfor oppfordrer vi også andre lokale klubber i vårt nærområde til å nominere sine kandidater. 

Nominer din kandidat her!

Annonse fra Obos-ligaen: