Årets frivillig 2020

I forkant av søndagens kamp ble prisen for "Årets frivillig" delt ut. Vinneren for 2020 ble Simen Skarderud. - Han er HEL VED.

Annonse:

Simen Skarderud har vært frivillig for KIL Toppfotball i en årrekke, og søndag ettermiddag rett i forkant av KILs hjemmekamp mot Fløya fikk han utdelt bemerkelsen "Årets frivillig 2020" av KILs Rune Lundgren.

- Dette er veldig moro, uttalte en åpenbart fornøyd Skarderud etter at prisoverrekelsen var gjennomført. 

- Jeg er glad i være på Gjemselund, og jeg synes det er moro å være en del av klubben. Det gir meg mye å være her, både for min egen del og fordi jeg er glad i KIL, var "Årets frivillig" klar på. 

Simen er fast på Gjemselund to dager i uka, og løser det aller meste som må på plass for at en klubb som KIL skal fungere. 

- Oppgavene er veldig varierte. Det er alltid noe å gjøre, og det liker jeg godt. Det er ikke bare på fotballbanen ting skal fungere for KIL. Det er mye som må ordnes på Gjemselund i løpet av en uke, fortalte Skarderud videre.  

Den ydmyke prisvinneren var også klar på at det er mange frivillige i KIL som like gjerne hadde fortjent prisen som han.

- Det er veldig hyggelig at man blir satt pris på. Det er veldig mange som hadde fortjent denne prisen, så det er stas at man blir lagt merke til. KIL trenger frivillige. Og det moro å bidra der jeg kan, avsluttet Skarderud.

- Simen er HEL VED

Prisutdeler og ansvarlig for de frivillige på Gjemselund, Rune Lundgren, var tydelig på at det er en fortjent vinner som nå ble tildelt et fint bevis på det hele fra Magnor Glassverk.

- Simen har vært hos oss i flere år nå, og har blitt en viktig bidragsyter for klubben. Han er utrolig lojal, og tar enhver oppgave han blir satt til uten å mukke. 

- Med Simens innsats i hverdagen fikser han veldig mye som kanskje ikke blir sett av så mange, men definitivt av oss i klubben. For oss som er i klubben har han blitt en viktig ressurs vi setter stor pris på. 

- Simen er rett og slett HEL VED, avsluttet Lundgren. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: