Arrangerer OBOS Miniligaen 11. juni

KIL Toppfotball inviterer inn til OBOS Miniligaen søndag 11. juni for 6- og 7-åringer. Meld på ditt lag i dag!

Annonse:

KIL Toppfotball arrangerer OBOS Miniligaen, som er en 3v3-cup for gutter og jenter som er 6 og 7 år (f. 2016 og 2017), søndag 11. juni i forkant av "kronekampen" KIL - Ranheim. 

Miniligaen er en cup for lag fra hele Kongsvingerregionen. 

Cupen spilles på gresset på Gjemselund stadion og det benyttes rinker/3v3-baner. Spillformen er 3v3. 

Lag melder seg på via påmeldingsskjemaet nederst i saken. Anbefalt antall spillere pr. lag er 4-5, men det er mulig å være flere. Vi legger i utgangspunktet opp til rene gutte- og jentelag.

Vi vil etterstrebe at alle lag vil få minimum 5 kamper hver (à minimum 9 minutters kamper). Kampoppsett lages ut fra antall lag som melder seg på og sendes ut i forkant. Vi etterstreber at arrangementet ikke skal vare lenger enn 3 timer totalt. 

Foreløpig program:

10.00 Registrering åpner

10.30 Kampene begynner (kampoppsett kommer)

13.30 Kampene ferdig

Når kampene er ferdig, så anbefaler vi alle å ta turen til FanZone på Rimfeldt-banen og ikke minst overvære A-lagets kamp mot Ranheim kl. 15.00. 

Det er gratis å delta på OBOS Miniligaen. Det er begrenset antall plasser og det er "først-til-mølla"-prinsippet som gjelder. 

Påmelding:

En trener/ansvarlig fra hvert lag melder på sitt lag via skjemaet under. Det er naturlig at lagleder på årgangene melder på samlet.

Det har vært stor interesse. Påmelding skjer via e-post til [email protected]. Du vil motta bekreftelse når påmeldingen er i orden.

I e-posten trenger jeg oversikt over følgende:

Lagnavn
Årgang
Om det er gutt, jente eller mix
Kontaktinfo på lagleder (navn, e-post og telefon)

Dersom det er spørsmål, ta kontakt med [email protected] eller telefon +47 916 44 471. 

1920x1080-OBOS-ligaen-mini.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: