IMG_5086 (2)

Banken Sandberg med proffkontrakt

Flisa-gutten Oliver Banken Sandberg har signert sin første proffkontrakt med KIL.

Annonse:

- Det er veldig moro. Dette er noe man har jaktet på lenge, så det er gledelig. Det var her i KIL jeg så for meg at dette skulle skje, og jeg er glad for at ting er på plass, forteller Banken Sandberg som har signert en 3-årsavtale med KIL. 

Flisa-gutten har gått løpet på NTG Kongsvinger og i KILs utviklingsavdeling. Og jobben unggutten har lagt ned har tydeligvis gitt KIL troen på han - det gir motivasjon for veien videre:

- Uten tvil. Jeg har hatt  en god motivasjon hele veien, men dette viser at klubben gir meg tillit. Nå skal jeg være en del av troppen i tre år fremover, og jeg er klar for å jobbe hardt.

IMG_4967.JPG
KICK OFF: Oliver ble presentert sammen med resten av A-laget under torsdagens KICK OFF.

Med rykende fersk proffkontakt går også Banken Sandberg inn i rekken av mange kjente navn fra Åsnes-fotballen som har gjort sin tjeneste for KIL. Tore Kordahl, Terje Holt, Eirik Jansen, Eirik Dybendal, Patrick Holtet, Thor Arnstein Berg, Kim Roger Strand, Ola Erling Korbøl, Tore Andreas Gundersen og Andreas Smedplass er verdt å nevne - og nå også Oliver Banken Sandberg. 

- Det er moro å bli en del av den gjengen. KIL er flaggskipet i regionen, og det er en helt naturlig vei å gå hit for en Flisa-gutt som vil utvikle seg videre. 

Med seriestart i OBOS-ligaen i gang, og full fart for både KIL 2 og KILs aller beste er også Oliver klar for å bidra når det gjelder. 

- Det skal bli moro. Håpet er å få noen innhopp i OBOS-ligaen, så skal man først og fremst bidra godt og gjøre sakene skikkelig i 3. divisjon. 

- Meget seriøs

KIL-sjef Espen Nystuen er også glad for at nok et lokalt talent er på vei opp og frem. 

- Oliver er fra Flisa. Meget seriøs og fin gutt som har jobbet målrettet over flere år. Han er teknisk svært god, ballsikker og han har en god forståelse. 

Banken Sandberg har signert en 3-årskontrakt med KIL - og det gir unggutten tid til å fortsette utviklingen han trenger som fotballspiller, fortsetter Nystuen. 

- Nå gleder vi oss til følge Olivers utvikling videre, og vil legge til rette for at Oliver kan ta de stegene vi håper og tror han skal ta, avslutter Nystuen.

Annonse fra Obos-ligaen: