Belsvik og KIL skiller lag

Petter Belsvik fortsetter ikke i KIL. – Vi skilles som gode venner, uttaler KIL-sjef Espen Nystuen.

Annonse:

Torsdag ble det klart at KIL Toppfotball og Petter Belsvik har kommet til enighet om å skille lag.

- Petter har vært utrolig viktig for våre prestasjoner i år. Vi skulle gjerne ha beholdt Petter her, men har selvfølgelig forståelse for Petters familiære situasjon. Vi har hatt gode samtaler med Petter gjennom høsten, og har sammen funnet ut at dette er den beste løsningen, sier KIL-sjef Espen Nystuen.

Og fortsetter:

- Vi skilles som gode venner, takker Petter for hans innsats for KIL og ønsker Petter masse lykke til i fremtiden, avslutter Nystuen.

Imponert over klubben

Belsvik selv forteller også om situasjonen.

- Det har for min del vært en utfordrende sesong, og det handler om familiære årsaker. Som kjent så hadde vi en dialog knyttet til mitt arbeidsforhold i sommer, men ble den gangen enige om å fullføre ut sesongen. Nå som er sesongen er over, så er vi enige om å avslutte samarbeidet, sier Petter Belsvik.

Belsvik har som kjent fungert som Vitor Gazimbas assistent gjennom 2019-sesongen. Det endte med en 5.plass i OBOS-ligaen, og kvalik-spill for klubben.

- Først og fremst så vil jeg takke Kongsvinger og KIL Toppfotball for et interessant og bra år. Sportslig så ble det jo et «nesten-år», men vi skal huske at det er en god stund siden de sportslige resultatene har vært like gode. Samarbeidet med Vitor har også fungert godt, og utover i sesongen utfylte vi hverandre bedre og bedre, sier han videre og avslutter:

- Tusen takk til alle spillere, frivillige, supportere og alle i og rundt klubben. Jeg er imponert over KIL, som helt klart er rigget for et høyere nivå. Jeg skal selvfølgelig følge godt med på klubben i fremtiden.

Vitorogpetter2
Klubben ønsker å takke Petter for tiden i KIL, og ønsker han lykke til videre. Her avfotografert i forkant av sesongen sammen med Vitor Gazimba.

 

Annonse fra Obos-ligaen: