Billetter igjen...

På lørdag tar KIL i mot Jerv på Gjemselund. Kampstart er kl 15.30, og hvis du er rask kan du fremdeles sikre deg en billett. Vi holder billettsalget åpent fram til i dag kl 15.00.

Annonse:

Billetter til KILs hjemmekamper kan fremover kjøpes via VIPPS eller i kontortid på KIL-kontoret (09.00 - 15.00). Grunnet smittevern trenger vi navn og telefonnummer på kjøper. Kjøper plikter å ha kontroll på hvem som benytter billettene. Vi selger maks fem billetter per person.

Billettkjøp via VIPPS.
Steg 1: Gå til 132031 i VIPPS-appen. Gå til "Kampbillett: KIL - Jerv" i menyen. Velg antall. Og registrer NAVN OG TELEFONNUMMER på kjøper.
Steg 2: På kampdag - Gå til inngang C (gamle bortesupporter-inngang). Oppgi navn på kjøper ved porten, vis også frem kvitteringen i VIPPS. Hold 1-meters avstand.

Billettkjøp på Gjemselund
Billetter selges også fra KIL-kontoret ut dagen. Kom innom for billettkjøp og en hyggelig KIL-prat.

Vi gjør oppmerksom på at bortesupportere fremdeles ikke er tillatt, og publikum med effekter for bortelaget vil bli avvist ved portene.

Hvis du ikke føler deg helt frisk - bli hjemme!  Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter.

Annonse: