Bittert nederlag i vest

KIL traff ikke målet, men det gjorde Sogndal. Med ett mål i hver omgang, stakk hjemmelaget av med seieren.

Annonse:

Sogndal - KIL 2-0 (1-0)

Det ble ikke den revansjen KIL-troppen håpet på da laget avsluttet vårsesongen med bortekamp i Sogndal. 

De første ti minuttene var det stillingskrig, og så tok KIL noe mer over ballen. Men det var Sogndal som var giftigst der det teller. 

På deres første store sjanse etter snaue 20 minutter ryddet Robert Orri Thorkelsson og August Strömberg opp i fellesskap, men på den neste greide de ikke å avverge. 

Et innlegg ble slått fra høyresiden, og headingen gikk mot mål. Strömberg fanget ballen, men assistentdommeren var med oppe med flagget og markerte for at den hadde vært over streken. 

Minuttet etter kom Lucas Ravn-Haren til en god sjanse etter innlegg fra Noa Williams, men ballen forsvant høyt over mål. 

Adem Güven hadde også to gode muligheter, men heller ikke han traff der han skulle. Dermed sto det 1-0 til Sogndal til pause. 

Den andre omgangen startet godt sett med KIL-øyne, og de for dagen blåkledde fikk stadig løftet spillet høyere i banen. Jesper Grundt kom til den første muligheten etter 50 minutter, men skuddet ble blokkert til corner. 

Den neste perioden fulgte et press fra KIL mot Sogndal-målet, uten at det sjeldent ble veldig farlig foran målvakt. Så viste Sogndals Baidoo hvorfor han er jaktet av større klubber, da han nærmest på egenhånd kontret og senket KIL med en leken 2-0-scoring. 

KIL gjorde flere bytter og grep fra benken, men det ville seg ikke. Det ble noen forsøk på avslutninger, og noen av dem gikk rett utenfor stolpene på overtid, men aldri innenfor ramma. 

Nå skal KIL restituere kropper og hoder etter en lang vårsesong. KIL Toppfotball ønsker å takke for støtten her i Sogndal i dag og gjennom hele vårsesongen. Batteriene skal lades inn mot en særdeles spennende høstsesong. 

Forza Vinger. 

Asset 1 Asset 2
1
Strömberg


6
Holter
10
Krogh Gerson
Substituted out 83'
3
Thorkelsson


22
Langrekken
20
Grundt
Substituted out 63'
7
Taylor
Substituted out 70'
19
Arendrup Nielsen
Substituted out 71'

14
Haren
Substituted out 83'
11
Williams

9
Güven
Innbyttere
31
Mandé
15
Eriksen
Substituted in 71'
12
Mbow
Substituted in 83'
17
Gjerstrøm
Substituted in 63'
8
Moberg
Substituted in 70'
48
Sandstad
Substituted in 83'
Innbyttere
 • 31
  Mandé
 • 15
  Eriksen
  Substituted in 71'
 • 12
  Mbow
  Substituted in 83'
 • 17
  Gjerstrøm
  Substituted in 63'
 • 8
  Moberg
  Substituted in 70'
 • 48
  Sandstad
  Substituted in 83'

Annonse fra Obos-ligaen: