Bittert poengtap på overtid for KIL 2

KIL ledet gjennom hele kampen, men Spjelkavik nektet å gi seg. På overtid utlignet de til 4-4.

KIL 2 - Spjelkavik 4-4 (3-1)

KIL fikk en drømmestart på oppgjøret, og tok ledelsen allerede etter et par minutters spill. Ludvig Langrekken skallet inn et fint innlegg fra Anders Vestengen og fikset rødhvit jubel omtrent umiddelbart.

Hjemmelaget fortsatte å ta tak i kampen, og den gode starten skulle bare bli bedre. Oliver Banken Sandberg dro av en mann og dunket inn 2-0 før ti minutter var spilt.

Spjelkavik hadde noen skumle dødballer og reduserte da det glapp en gang i KIL-forsvaret, men noe av det siste som skjedde før lagene tok pause, var mer salt i såret for gjestene.

Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen gjorde en god jobb med å vinne igjen ballen, og da den havnet i føttene på Langrekken med en utrusende keeper foran ham, var chippen over og inn i garnet nådeløs til 3-1.

2. omgang startet med en stor dobbeltsjanse til Bull Jørgensen og Langrekken, men målvakten avverget begge forsøkene.

Martin Tangen Vinjor sto over A-lagets kamp mot Åsane dagen i forveien med karantene, og det gikk et gisp gjennom de fremmøtte da han gikk i bakken i straffefeltet etter en stygg duell med keeper.

KIL-gjengen ropte på rødt kort og straffe, uten gehør fra dommerteamet. Det er foreløpig usikkert hvor alvorlig den smellen var for Vinjor.

Spjelkavik reduserte en gang til, men bare for å se at Knut-Erik Kjos fortsatte målformen og fikset 4-2-ledelse til KIL.

Med om lag ti minutter igjen på klokka ble en av bortelagets spillere revet ned i boksen, og dommeren pekte på straffemerket. Nykommeren Isak Midttun Solberg greide ikke å hindre nok en redusering fra Spjelkavik.

Dermed ble det hektiske sluttminutter med et bortelag som fikk blod på tann og øynet poeng.

På overtid, i kjølvannet av et langt innkast, smalt det dessverre igjen. Midttun Solberg var på den første ballen, men da den kom løs foran mål, greide ingen å avverge baklengs og 4-4.

Mål: 1-0 Ludvig Langrekken (2.), 2-0 Oliver Banken Sandberg (10.), 2-1 (30.), 3-1 Langrekken (45.), 3-2 (64.), 4-2 Knut-Erik Kjos (71.), 4-3 (80., str.), 4-4 (90.).

Slik stilte KIL: Isak Midttun Solberg – Anders Vestengen, Dharmesh Navaratnam, Tobias Bjørnebye, Marius Aamodt Eriksen (Astrup fra 64.) – Oliver Banken Sandberg, Oscar Berg Nordstrøm, Martin Tangen Vinjor (Busk Nilsson fra 64.), Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen – Knut-Erik Kjos, Ludvig Langrekken (Skytteren-Furuberg fra 66.)

Innbyttere: Mats Lindegaard, Martin Astrup, Viljar Kjølstad Wikjord, Christian Øien Damhaug, Erlend Busk Nilsson, Nickolay Fjeld, Marius Øyen, Eirik Skytteren-Furuberg.