Bittert overtidstap mot Ranheim

KIL kjempet godt og lenge, men det endte med et tap i Trondheim.

Annonse:

Med Lysgård og Marlinho inn, samt en formasjonsendring var det et KIL som var villig til å prøve noe nytt i solskinnet borte mot Ranheim fredag kveld.

Kampen startet med et lite Ranheim overtak, og vertene var farlig frempå ved et par anledninger i åpningsminuttene. KIL holdt riktignok godt unna, og etter kvarteret spilt fikk man endelig jublet for scoring. Det første KIL-målet på godt over 200 minutt.

Fredrik Pålerud fikk sendt ballen mot Ridouan Essaeh på motsatt side, som på et helt fantastisk vis fikk curlet ballen over vertenes keeper og i mål. En pen scoring fra KILs nummer 24.

Ranheim ønsket åpenbart å svare raskt på KILs ledelsesmål. Og det kunne de gjort kun minuttet etter, da de ble tildelt et straffespark. Muligheten til utligning for vertene gikk ikke, for denne gang var stolpen på KILs side og ballen føk til side for mål.

Utover i omgangen kontrollerte vertene mye, men KIL klarte å ri godt av stormen.

Inn til pause var det KIL som tok med seg ledelsen. Alt i alt en førsteomgang som kunne by på det meste. Etter at KIL tok ledelsen etter snaue kvarteret var det jevnspilt, med et herlig trøkk fra begge lag.

Ut til andre omgang var det Ranheim som fortsatte med sitt overtak i kampen. KIL kjempet godt, men etter 67 minutter utlignet Ranheim da Essaeh var uheldig foran eget mål. Etter scoringen fosset hjemmelaget på videre, og det luktet nok mål til vertene i en god periode. Og mål ble det, for etter 79 minutter kunne Ranheim igjen juble for scoring etter et hjørnespark.

Kort tid etter var det riktignok duket for spenning på EXTRA Arena. I kjølvannet av et frispark slått av Simon Marklund klarte Kongsvingergutten Ludvig Langrekken å pirke ballen over streken, og 2-2 på Extra Arena i Trondheim.

Poengdeling ble det riktignok ikke, for to minutt på overtid fikk hjemmelaget nok engang tildelt et hjørnespark. Det utnyttet de til det fulle, og vertene kunne juble for seiersmålet, 3-2.

Flere mål ble det ikke. Og vertene kunne juble for en 3-2-seier. Oppsummert et bittert overtidstap i det som må sies å vært en kamp med flere positive signaler i KILs tilfelle.

Ranheim - KIL 3 - 2 (0 - 1)