333609828_615829367021508_4105387580022818490_n

Ble stoppet av Moss: - Fem sjanser er for lite

En feberredning fra Moss-målvakten stoppet vanligvis så sikre Adem Güven fra å score. Det var KILs største sjanse i kampen, da det endte med tap mot Moss.

Annonse:

KIL – Moss 0-1 (0-1)

KIL fikk en fin start på kampen mot Moss, og tok tak i ballen med en gang. De gangene de mistet den, ble den vunnet hurtig tilbake etter gjenvinning og høyt press.

De røde og hvite lette etter åpningene i den gule Moss-muren, men det skulle vise seg å bli vanskelig. Vegard Leikvoll Mobergs skuddforsøk etter få minutter kunne vært bud om noe mer, men det kladdet for KIL denne dagen.

Noen minutter før pause skapte Moss en stor sjanse på en overgang, og den utnyttet de effektivt: 0-1 på tavla og KIL måtte jage.

- Vi snakket litt om det i forkant, og det var ikke noe overraskende at kampbildet ble slik. Moss kom hit og skulle trene på å forsvare noe, og det gjorde de veldig godt. De scoret et fint mål og det var nok til å slå oss, dessverre, sier trener Vegard Hansen etter kampen.

(Artikkelen fortsetter under):


For KIL kom aldri så langt som til scoring i denne kampen. Vanligvis så sikre Adem Güven fikk den aller største sjansen, da han snappet ballen og kom alene med keeper, men forsøket på chip ble stoppet av en mesterlig redning.

Totalt telte Hansen 5-2 i målsjanser til laget sitt. Det mener han er for lite.

- Vi klarte ikke å skape nok, og de forsvarte seg godt. Vi kommer til å få slike kampbilder flere ganger, og særlig her hjemme. Det må vi løse bedre, sier Hansen, og ramser opp noen av tingene det skortet på:

- Vi var unøyaktige, det var mange pasningsfeil, det gikk litt på valg og på innleggskvalitet. Fem sjanser er for lite når vi har ballen så mye. Det var en ordentlig møkkakamp, men det kommer vi til å oppleve. Da må vi bare løse det bedre neste gang.

Andre omgang startet som den første. Moss forsvarte seg godt, brukte tid og frustrerte KIL. Tross forsøket på å legge om både formasjon og stil underveis i kampen, ville det seg aldri. Oppgjøret ebbet ut med 0-1-seier til gjestene.

- Dette skal bli bra til slutt, og vi viste sist (mot HamKam) hvor gode vi kan være. Det skal vi klare igjen, men akkurat i dag var det frustrerende og irriterende. Det er noe dritt å tape kamper, men vi får ikke legge noe mer i det enn det. Vi er i preseason, og nå skal vi ha to fine kamper mot Stabæk og Rosenborg, sier Hansen. 

Mål: 0-1 (39.).

Slik stilte KIL: August Strömberg – Martin Hellan (Daniel Lysgård fra 46.), Fredrik Holmé, Lars Christian Krogh Gerson, Victor Grodås – Martin Vinjor (Nikolai Bull Jørgensen fra 89.), Harald Holter, Jesper Grundt (Eric Taylor fra 62.), Vegard Leikvoll Moberg (Sander Marthinussen fra 75.) – Ludvig Langrekken (prøvespiller Moubarack fra 62.), Adem Güven (Matias Aadnøy fra 89.).

Se flere bilder fra kampen:

Annonse fra Obos-ligaen: