Bojang klar for KIL

Sulayman Bojang kommer på utlån fra Eliteserien og Sarpsborg 08. - Han er en av Norges aller hurtigste fotballspillere, sier KIL-sjef Espen Nystuen om den nye KIL-backen.

Annonse:

Sent mandag kveld ble det klart at Sulayman Bojang blir KIL-spiller ut 2019-sesongen. Oslo-gutten kommer på lån fra Eliteserien og Sarpsborg 08.

KIL-sjef Espen Nystuen kommenterer:

- Vi har lenge trengt et alternativ på begge backene etter at Ridouan Essaeh røyk korsbåndet. Vi er veldig fornøyd med Iman Mafi og Fredrik Pålerud,  men det er fint å ha noen bak de, sier han.

- Sulayman dukket opp som et alternativ og vi vet hva han er god for. Han er en av Norges aller hurtigste fotballspillere, like god med begge bein og kan spille begge backene. 

Bojang gikk fra Skeid til Sarpsborg 08 i fjor. Unggutten er spådd en lysende fremtid.

- Det var ikke noe jeg så for meg, men når sjansen dukket opp var det bare å ta den. Jeg kommer til KIL for å få så mange spilleminutter som mulig, sier backen.  

21-åringen debuterte for A-laget til Skeid i 2017. I fjor sommer ble han hentet til Eliteserien hvor han debuterte 26. august mot Kristiansund. 

- Det har vært en fin reise, men det har gått veldig fort. Det handler om å ta stegene. Jeg føler jeg har gjort det. Nå håper jeg at jeg kan vise at jeg er en bra fotballspiller. 

Backen beskrives som en rask, sterk og offensiv spiller. Bojang kan bekle både høyre- og venstrebacken. 

- Jeg vet at KIL er en profesjonell klubb og at det spilles bra fotball her. Jeg gleder meg til å komme i gang. 

- Ambisjonen er å spille så mye som mulig å bidra til noe veldig bra, avslutter Sulayman Bojang. 

Sulayman Bojang

  • Født: 3. september 1997 (21 år)

  • Fødested: Oslo

  • Posisjon: Back

  • Tidligere klubber: Skeid, Sarpsborg 08

  • Aktuelt: På lån fra Sarpsborg 08 ut 2019-sesongen

Annonse: