Bortepoeng for ungt KIL 2

KIL-gutta ledet 2-0 borte mot Ottestad, men mistet ledelsen mot slutten av kampen.

Ottestad - KIL 2 2-2 (0-0)

Dermed tar de med seg ett poeng på bussen hjem til Kongsvinger.

Med et veldig tett kampprogram for A-laget, med tre kamper på svært få dager, var det et ungt KIL 2 som tok turen nærmere Mjøsa for å møte de svarte og gule fra Ottestad.

Og det aller meste skjedde etter hvilen.

Albert Leer Sandstad har vist seg som en skikkelig målscorer på flere av klubbens lag i utviklingsavdelingen. Det var også nettopp ham som sendte KIL i føringen like etter sidebyttet.

Leer Sandstad var ikke ferdig med det, og ville ha mer. Ti minutter ut i omgang nummer to doblet han ledelsen.

Den ledelsen holdt lenge, men mot slutten av kampen glapp det for KIL.

Med scoringer i det 78. og 81. minutt utlignet Ottestad. Dermed endte det med ett poeng på bortebane.

KIL 2 ligger på andreplass på tabellen etter syv spilte kamper, ett poeng bak Nybergsund/Trysil som gikk forbi.

Her kan du se øvrige resultater og tabellen!

Mål: 0-1 Albert Leer Sandstad (47.), 0-2 Leer Sandstad (55.), 1-2 (78.), 2-2 (81.).

Slik stilte KIL: Mats Lindegaard – Karl Kristian Rimfeldt, Matias Aadnøy, Marius Høiby, Martin Astrup – Dharmesh Navaratnam, Christian Øien Damhaug, Marius Øien Damhaug, Marius Øyen – Albert Leer Sandstad, Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen.

Innbyttere: Marcus Hedenstad Christiansen, Lars Julian Fjeld, Viljar Kjølstad Wikjord, Erlend Busk Nilsson, Nickolay Fjeld.