Br. Olssons er med

Cupfinalefest og KIL-awards. Nå var de også kritiske for gjennomføringen av KILs oppstart i 2022. Br. Olssons er igjen med på laget. - Er det samarbeid vi skal ha så er det med KIL.

Annonse:

- Nå har vi hatt et lite opphold på grunn av korona, men er det et samarbeid vi skal ha så er det med KIL, forteller Andreas Olsson etter at partene har signert på en ny samarbeidsavtale. Andreas er en av de to brødrene som danner Br. Olssons. Selskapet som står bak Olssons Brygga, Olssons Bazar, Arvika Hamnfest, Olssons Live, Olssons Catering, O'learys Arvika og en rekke andre restaurant- og eventkonsept.  

- Vi liker KIL og ikke minst menneskene rundt. Det gir oss god verdi å være en del av det hele, og det er vi glad for å igjen bli en del av. Det er "roligt", fortsetter Andreas. 

Br. Olssons har som mange i restaurant- og eventbransjen lagt noen tøffe år bak seg, men ser nå positivt på ting - og gleder seg til en svært så innholdsrik sommer. 

- Vi tok de riktige valgene i begynnelsen av koronapandemien, og har sånn sett klart oss bra selv om det har vært en tøff tid. En dag må ting ta slutt, og da er vi klare, forteller Olsson videre. 

I 2022 gleder de seg til å arrangere Arvika Hamnfest igjen - helgen 4. - 7. august. Litt senere i juli, nærmere bestemt fredag 15. og lørdag 16. juli blir det stemning i Mariebergsskogen i Karlstad. Fredag kveld er det duket for "Vi som älskar 90-talet", før Magnus Uggla, Miss Li og Petter står på scenen lørdag kveld. Mer informasjon om arrangementene og billettkjøp finner du her. Br. Olssons står også bak catering til den årlige VM-runden i rallycross i Höljes. 

- Vi vil fortsette å utvikle de konseptene vi har, og gleder oss til en innholdsrik sommer. Det blir også fint å returnere til Höljes, fortsetter Olsson og kan også fortelle om en spennende hotellsatsning i Karlstad. Hotellet åpner i 2023. 

Styrket samarbeid

- Vi er stolte og glad for at Br. Olssons igjen er tilbake som KILs samarbeidspartner. De har i likhet med mange i restaurant- og serveringsbransjen lagt noen tøffe år bak seg, men nå ser vi sammen fremover - og kan bygge videre på det gode samarbeidet vi har hatt helt tilbake til 2014, forteller Rune Lundgren - KILs markedsansvarlig.

Gjennom det årelange samarbeidet har Olssons vært en partner inn mot ulike KIL-events. KILs cupfinalefest på Kontraskjæret og KIL-awards er eksempler på aktiviteter partene har gjennomført sammen.

- Det er mange årsaker til å bli en samarbeidspartner med KIL. For Br. Olssons er det helt klart fordi de forstår verdien av å være en del av vårt samarbeidsnettverk. Med et "hvileår" bak oss i samarbeidet er vi nå glad for at de ikke bare er tilbake, men også styrker samarbeidet i stor grad. Nå er de inne som "Partner" i KILs partnerhierarki, forteller Lundgren videre og skryter av selskapet.

Br. Olssons var nemlig også en viktig støttespiller for at KIL fikk sydd sammen en treningsleir i Karlstad som oppstarten på 2022. Restauranten Olssons Bazar i Karlstad sørget for at KIL-spillerne og støtteapparat ble servert solid lunsj- og middagsretter gjennom hele det ukeslange oppholdet i januar. 

- En kort telefon så var alt i boks. De er så løsningsorienterte, fleksible og opptatt av kvalitet. Det liker vi, og vi er stolte av våre venner i Sverige. 

Hvem er Br. Olssons?

  • Brødrene Mattias og Andreas Olsson.

  • Virksomheter: Olssons Bazar, Olssons Brygga, Arvika Hamnfest, O'learys Arvika, Barmaster, Olssons Live, Caféet på Olssons Bazar, Br. Olssons Catering, Br. Olssons Event.

  • Etablert i 1999, er i dag over 60 ansatte fordelt på restaurant-, kafè, event- og festivaldrift.

  • "Vi på Br. Olssons tror inte det behöver vara så krångligt att umgås. Goda smaker, musik, härliga dofter och en festlig stämning är allt som behövs. I över 20 år har vi jobbat med just detta. Mat, folk och musik."

Annonse fra Obos-ligaen: