Brudd hos Güven

KIL-kaptein Adem Güven er ute en kortere periode med et brudd i hånda.

Annonse:

Det var i første omgang av KILs internkamp fredag kveld at Güven ble tråkka på, og utover i kampen forstod 36-åringen at det var verre enn først antatt. 

- Jeg ble rett og slett tråkka på av en motspiller. Jeg fikk tørket unna litt blod, og fortsatte å spille, men etter hvert forstod jeg at det kunne være et brudd. Det ble også konstatert litt senere samme kveld, forteller Adem - med en nygipset høyrearm. 

Kort avbrekk

Hører man snakk om et brudd hos fjorårets toppscorer så tenker man kanskje raskt det verste. Adem beroliger riktignok med at det ikke blir noe langt avbrekk fra fotballen.

- Jeg skal vel være glad for at når jeg først drar på meg et brudd så er det i hånda. Nærmere bestemt i lillefingeren. Hadde jeg vært keeper hadde det kanskje vært verre. Jeg må holde det i ro en ukes tid, men jeg går ikke glipp av mye trening, og jeg er sannsynlig klar om kort tid, avslutter Güven.

Harald Holter fikk seg også en smell under fredagens internkamp. Midtbanespilleren skal til videre undersøkelser  tirsdag, og KIL.no vil oppdatere nærmere om hans status. 

Annonse fra Obos-ligaen: