Deilig med en smell

Ludvig Langrekken synes det "bare er deilig" å få en skikkelig trøkk på fotballbanen. Nå vanker det en ekstra bonus på 22-åringen.

Annonse:

Mot slutten av lørdagens bortekamp mot Tromsdalen ble hjemmelaget tildelt et frispark i farlig posisjon. KIL ledet 2-1, og det var en ledelse Ludvig Langrekken var klar på skulle holde inn. Tromsdalens nummer 8 Sigurd Grønli gjorde seg klar fra omtrent 23 meter, og i forsøket på en utligning på TUIL Arena var Ludvig Langrekkens hode det som var i veien. 

- Det så kanskje litt verre ut på film enn det føltes ut som, så fint å se det igjen. Man våkner jo litt av det, så det er bare deilig, ler Langrekken etter å ha få sett klippet igjen hjemme på Gjemselund, og forteller at ballen har en merkelig tendens til å treffe nettopp han "midt i planeten".

- Det er kanskje greia mi, ler Ludvig.

For det er egentlig litt deilig å få en sånn smell?

- Ja, det er deilig, kommer det kjapt fra Kongsvingergutten. 

Nå venter det bonus på neste lønnslipp for 22-åringen.

Se fulltreffen som suser rett i Ludvigs topplokk:


- Espen har jo lovt oss at de som tar ballen i hodet eller trynet får en liten bonus. Da er det jo bare å prøve å få den i trynet flere ganger, og håpe på at man blir satt i en mur, fleiper Langrekken. 

KILs tøffe spiss måtte riktignok legger seg ned for å samle seg litt: 

- Jeg ble jo litt svimmel. Da var det viktigste å legge seg ned og passe på at det går greit. Så er det bare å komme seg opp igjen og kjøre på ut kampen, fortsetter Langrekken.

- Det her skal vi vinne

Langrekken kom inn på KILs 2-1 ledelse fire-fem minutter etter at spisskollega Adem Güven hadde sørget for et ledermål 73 minutt ut i oppgjøret. 

- Det  eneste jeg tenkte på var at "det her skal vi vinne". Det viktigste var å holde i mot. Holde på ballen, og gjøre alt for å vinne. 

- Det er litt deilig å prøve å gå litt foran, og "pushe" på resten av gutta. Man så jo at mange hoppet og kriget og kastet seg inn i duellene. Det er veldig deilig å være en del av et sånt lag. Et lag som ofrer seg for å vinne.

På onsdag er det ny kamp for Langrekken og resten av årets KIL-utgave. Denne gang blir det toppkamp mot Alta. Der håper Langrekken at KIL viser samme mentalitet som de viste i 2. omgang borte mot Tromsdalen. 

- Det må vi håpe. Vi får håpe vi får styrt litt mer av spillet. Være litt mer oss selv på hjemmebane. Vi vet at vi møter et veldig godt lag, og et lag det er vanskelig å møte. Samtidig skal vi være tøffe. 

Vær smart - slipp kø - og forhåndskjøp din billett til KIL - Alta allerede nå.

Handler om vinnermentalitet

Mannen som har lovt KIL-spillerne den ekstra bonusen, KIL-sjef Espen Nystuen, er klar på at det er en klar tanke bak det hele. 

- Tanken bak er at vi ønsker å bygge en mentalitet i KIL der man alltid ofrer seg for å vinne. Ikke snu rumpa til skudd som kommer, men vis at du tåler en smell. I et lag ofrer man seg for hverandre, og det viste Ludvig et godt eksempel på her. 

- For Ludvig sin del så er mentaliteten hans en av hans største styrker. Han er en skikkelig tøffing, og får han spilt jevnlig fremover uten skader så kan han bli en toppspiss. Han har helt riktig mentalitet og mye av det som kreves for å bli en skikkelig god fotballspiller. 

Og at mentaliteten Ludvig viste i frisparkmuren er tilstedeværende i hele troppen er viktig om man ønsker et opprykk, understreker Nystuen til KIL.no.

- Det er en slik mentalitet som kreves for å rykke opp, også blir det selvfølgelig en litt morsom greie med en slik bonus. Spillerne fortjener en liten gulrot når de står fram på det viset.  

Nystuen skryter også av den generelle mentaliteten KIL har vist så langt i sesongen. Det er mange som tydelig viser at de ofrer seg i KIL-drakta, og viser en god vinnermentalitet. 

- Det er heldigvis mange tøffinger som Ludvig i KIL.  Vi skal ikke snu ryggen til når skuddene kommer, og det gleder meg, avslutter Nystuen.

Annonse: