Deilig seier

KIL spilte en god kamp og vant fortjent 2-1 mot Ullensaker/Kisa i LSK-hallen.

Annonse:

KIL spilte en god førsteomgang mot divisjonskollega Ullensaker/Kisa i LSK-hallen. Etter ti minutter sørget Olav Øby for ledelse med et bra frispark rett i mål fra tjuefem meter.

- Veldig bra førsteomgang. Da synes jeg vi er gode. Vi burde scoret flere mål. Vi har stort sett kontroll på dem, men de har et par ganske farlige kontringsmuligheter. Men vi holder nullen og leder fortjent til pause, sier Grue-gutten Harald Holter som utgjorde KILs sentrale midtbane sammen med Olav Øby.

KIL-gutta fikk en forferdelig start på andreomgangen. Etter kun to minutter utlignet de gule og grønne til 1-1.

Etter en litt trøblete start på omgangen responderte gutta godt og tok i stor grad tilbake kommandoen i kampen. 

- Vi åpner på katastrofalt nivå og kan fort bli straffet hardt. Men vi responderer jævlig bra, sier Holter.

For mot slutten av kampen fikk KIL uttelling. Den vaskekte KIL-gutten Ludvig Langrekken ble matchvinner med sin 2-1-scoring etter 74 minutter.

- Vi fighter oss inn i kampen igjen. Alt var ikke perfekt, men vi viser en veldig god innstilling. Ting ser mye bedre ut. Det smakte jævlig godt med seier.

Matchvinner Langrekken sa følgende etter kampslutt:

- En kamp vi er fornøyd med. Vi spiller på enhøyere hastighet enn Ull/Kisa og er til tider veldig gode. Det var godt å sette inn scoringen som sikret seieren. 

Ull/Kisa – Kongsvinger 1-2 (0-1)
LSK-hallen
100 tilskuere

KIL (4-4-2): Tobias Trautner – Fredrik Pålerud (Christian Røer fra 46.), Edvard Skagestad, Markus Skjellum, Iman Mafi – Marlinho, Olav Øby, Harald Holter (Even Bydal fra 71.), Jørgen Kolstad – Ludvig Langrekken (Nicolai Fremstad fra 81.), Niklas Castro

Benken: Henrik Tesli, Daniel Lysgård, Christian Røer, Even Bydal, Nicolai Fremstad, Martin Vinjor, Eirik Dahl Åsvestad

Annonse fra Obos-ligaen: