- Det føles utrolig stort

18 år gamle Jesper Grundt fra Eidskog har signert sin første proffkontrakt med KIL.

Annonse:

Eidskogingen Jesper Grundt har endelig satt signaturen på sin aller første proffkontrakt med KIL, og den talentfulle midtbanespilleren er tydelig på at en viktig målsetning er nådd. 

- Det føles utrolig stort. Dette har vært et mål hele veien siden jeg vokste opp som KIL-supporter. Det å endelig oppnå det her gjør meg stolt, sier unggutten.

18-åringen forteller også at nå som drømmen med proffkontrakt er oppfylt så er det nye ambisjoner som nå står for tur. 

- Målsetningen min er selvfølgelig å bidra så godt jeg kan. Vi har en bra stall her som det ligger et bra potensiale i, og akkurat det håper jeg å bli med på å få ut, forteller Grundt og legger til at han har klare tanker om hva slags rolle han ønsker inn i laget. 

. Jeg ønsker ikke å bare være her til pynt. Jeg skal inn og bidra på banen med det jeg kan, og jeg skal hjelpe klubben med å oppnå målsetningene sine, forteller han ambisiøst.

IMG_1789
HEL VED: Eidskogingen Jesper Grundt er klar for å vise tømmerhøggermentalitet ute på Gjemselund-matta.

Grundt beskriver seg selv som en hardtarbeidende midtbanespiller, med god løpsstyrke og ballkontroll. 

- Håpet mitt er å kunne komme med offensive bidrag. Da i form av mål og målpoeng, forteller Jesper videre. 

Skryter av KIL

18-åringen går til daglig på NTG Kongsvinger, og har fått trene fast med KILs førstelag de siste månedene. Med en ny sesong i sikte så har unggutten mye positivt å si om både lagkamerater og klubbens nye trenerteam. 




- Det virker som en veldig sulten spillergruppe her om dagen. I tillegg er det på plass et spennende og fremadstormende trenerteam. Man merker at folk er engasjerte nå, og ting ser positivt ut. Nå må vi bare jobbe på videre i samme ånd, forteller eidskogingen. 

IMG_1779
18-åringen Jesper Grundt forteller at han ikke bare skal være til pynt. - Jeg skal inn og bidra, forteller det unge talentet. 

Hvordan er det å være unggutt i KIL?

- Det er veldig fint. Her er det mange som kommer opp og får muligheten. KIL er flinke med yngre spillere, skryter 18-åringen. 

Og Jesper lover at Gjemselund-publikummet skal få oppleve en KIL-spiller med en krigersk innstilling ute på banen.  

- Det skal dere absolutt få se. Noe annet er ikke bra nok. Det skal kriges for den drakta her, avslutter den lokale unggutten. 

- Viktig signering

KIL-sjef Espen Nystuen er selvfølgelig godt fornøyd med at en vaskeekte eidskoging nå har signert på en proffkontrakt med klubben.

- Jesper er en viktig signering og signalspiller for oss. Og grunnen til det er jo at vi fremdeles skal prioritere den satsingen på lokale spillere som vi har hatt i mange år. Jesper er den som er lengst frem av de lokale talentene vi har. Han aspirerer veldig til en plass i vår startellever, og med sitt talent så håper vi han kan slå ut i full blomst i år. 

Og Nystuen skryter av KILs nyeste signering:

- Etter flere år i KIL har vi blitt godt kjent med Jesper, og han er en utrolig fin gutt. Jesper er seriøs. Han er 24-timersutøver, og lever og ånder for fotballen. I tillegg har han en X-faktor i det at han scorer mål og gjør assist. Håpet er jo selvfølgelig at vi kan få ut det på seniornivå med KIL, og at Jesper blir en viktig spiller for oss, avslutter Nystuen. 

Grundt har signert en 3-årsavtale med klubben. 
 

Annonse fra Obos-ligaen: