- Dette her er stryk

Hans-Erik Eriksen beklager til KIL-fansen etter 1-3-taper hjemme mot Ull/Kisa.

Annonse:

- Dette her er stryk. Alt for dårlig. Oss på vårt verste, sa en skuffet og kritisk Hans-Erik Eriksen i pressesonen etter kampslutt.

Ullensaker/Kisa vant 3-1 på Gjemselund.

- Først og fremst forsvarer vi oss med for store områder og skaper vi med det stress for oss selv. Allikevel går vi til pause med 1-1 og med en bestemthet om å gjøre det mye bedre i andreomgang. Vi var ikke i stand til det i dag og vi beklager til alle. Det er rett og slett ikke bra nok, fortsetter en skuffet hovedtrener.

Lillevik beklaget

Ull/Kisa tok ledelsen etter svakt forsvarsspill av KIL. Etter pause slapp KIL inn to meget enkle baklengsmål. 

- Vi gjør for mange feil som lag og vi er ikke gode nok. Det er bare å beklage. Oss på vårt verste. Vi vil ikke prestere så dårlig. Langt unna pari, avsluttet Eriksen i live-sendingen i pressesonen etter kampslutt.

- Det var ikke et godt innhopp. Langt ifra. Vil unnskylde både til medspillere og supportere. Jeg tar det på min kappe. Luften gikk ut av de etter at jeg slapp inn 1-2-målet, sa en tydelig skuffet Simen Lillevik i sendingen.

Castro fra start - og scoret

Det var Niklas Castro som scoret KILs mål i førsteomgang.

- Akkurat nå er det veldig tungt, egentlig. Vet ikke helt hva jeg skal si, sa angrepsspilleren.

- Vi er ikke på i starten av begge omgangene. Vi slipper inn enkle mål og vi fortjener ikke bedre akkurat nå, sa en tydelig skuffet Niklas Castro. 

Hele live-sendingen kan ses i sin helhet under:

Annonse fra Obos-ligaen: