Digital samling

Onsdag morgen var det klart for en digital samling for KILs samarbeidspartnere.

Annonse:

- Det er moro at vi kan samle samarbeidspartnerne våre og ikke minst gi de foredrag og presentasjoner med høy verdi. Dette viser en av de mange fordelene man oppnår ved å være en del av nettverket, kunne KILs markedsansvarlig Rune Lundgren fortelle i etterkant av onsdagens digitale samling. 

En av KILs aller ferskeste samarbeidspartnere, Slobrua Gjestegård, ga også samlingen det lille ekstra ved å sørge for deilige frokostpakker til deltagerne som ønsket det. Levert ut i morgentimene av KILs fotballspillere.

20210428_081131
Mapei: KILs generalpartner var første presentasjon ut.

- Sprekt av Slobrua Gjestegård som stiller opp med frokostpakker til partnerne våre, og gøy at vi fikk sendt spillerne litt rundt omkring i distriktet. Vi leverte vel frokostpakker til rundt 20 bedrifter, og det er godt gjort før kl 08.00 en onsdagsmorgen, fortalte Lundgren videre. 

Faglig innhold

Lundgren er også tydelig på at man er glad for at man gjennom hele året tilbyr samarbeidspartnerne i KILs B2B-nettverk varierte og spennende foredrag, en sosial arena, og ikke minst godt faglig påfyll.

- Det var hyggelig å "treffe" samarbeidspartnerne digitalt igjen. Nå fikk vi servert spennende foredrag, oppdatering rundt sport fra Espen Nystuen og Eirik Mæland og ikke minst en veldig interessant presentasjon rundt framtidsutsikter med Olav Chen. Vi er stolte av at vi klarer å sy sammen et så godt opplegg for partnerne våre. 

20210428_094902
Kongsvingermannen Olav Chen har presentert og imponert foran KILs samarbeidspartnere tidligere. Treffer han blink denne gangen også? Chen er senior porteføljeforvalter i Storebrand Kapitalforvaltning.

Etter en kort introduksjon fra KILs side var det klubbens generalpartner Mapei som stod for første innlegg. Der oppdaterte Peter Fekete (marketing manager) KILs partnere rundt Mapeis virksomhet det siste året og det tette samarbeidet med KIL Toppfotball. Videre var det presentasjoner fra KB Gruppen Eiendom, Eidsiva, Dinner In The Sky, Slobrua Gjestegård og Mitt Kongsvinger. 

20210428_085255
Eidsivas konserndirektør for kommunikasjon og samfunn, Nils Kristian Myhre, fikk presentert selskapets strategiske satsninger de kommende årene.

KILs markedsansvarlig fikk også presentert B2B-kalenderen den kommende sesongen for deltagerne, og det er ventet både flere sosiale og faglige treff for alle involverte i nettverket. Neste treff er en sponsorturnering i golf lagt til Kongsvingers Golfklubb i begynnelsen av juni.

20210428_082934
Et taktskifte: Kjersti Wangen fra KB Gruppen Eiendom fikk presentert Haugekvartalet.

- I påvente av en skikkelig samling fysisk så var det godt å snakke litt sammen igjen. Vi gleder oss allerede til neste samling, og vi er stolte av innholdet og kvaliteten vi kan presentere til nettverksdeltagerne gang på gang. Vi ønsker alltid å jakte merverdi til samarbeidspartnerne våre, og det er hyggelig å se at stadig flere oppnår dette gjennom samarbeidet med oss, avsluttet en godt fornøyd Rune Lundgren. 

Ønsker du å bli en del av KILs samarbeidsnettverk? Kontakt Rune i dag på epost [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: