Egell-Johnsen inn dørene

KIL låner høyrebacken Kevin Egell-Johnsen fra Odd.

Annonse:

21-åringen Kevin Egell-Johnsen ankom i dag Kongsvinger og Gjemselund, og er klar for å bidra i KIL-drakta.

- Det gikk fort dette. Jeg har pratet med Paco (Pål Arne Johansen, hovedtrener i Odd. Red. anm) en stund om at det kunne være fornuftig å reise på lån,, og så fikk jeg vite i går at Kongsvinger var interessert. Litt utover kvelden ble alt klart, så da var det bare å sette seg i bilen å komme seg hit, forteller Egell-Johnsen kort tid etter å ha ankommet klubbhuset på Gjemselund fredag formiddag. 

Høyrebacken har slitt med skadeproblematikk i noen sesonger, men nå håper KILs nyeste ansikt at problemene er et avsluttet kapittel - og at han kan få en liten "kickstart" på 2022 her i KIL. 

 - Du kan si det. Jeg håper å komme hit for å gjøre en god jobb for KIL. Nå er målsetningen min at jeg skal komme meg i skikkelig form igjen, og finne det nivået som jeg mener jeg har inne, forteller Egell-Johnsen videre som også er klar på hva han vil tilføre et nyopprykket KIL-mannskap: 

- Jeg tilfører mye energi. Som fotballspiller så er jeg rask, sterk og har gode innlegg. I tillegg har jeg lange kast. 

21-åringen kommer på lån fra Odd som følge av den nasjonale utlånsordningen. Hovedformålet med ordningen er å gi unge norske spillere mulighet for regelmessig spilletid uten å være bundet av overgangsvinduet. Lånet av Egell-Johnsen gjelder i utgangspunktet ut sesongen.

- Det er selvfølgelig litt spesielt å komme hit så raskt, og allerede inn i sesongstarten. Men akkurat det tror jeg går fint. Nå håper jeg på en god start, og at dette blir en spennende utfordring for meg.

Egell-Johnsen har syv kamper for Odd i Eliteserien, og har figurert jevnlig for Odd 2 i PostNord-ligaen.

Glad for løsning

KIL-sjef Espen Nystuen forteller om en spiller som kommer inn dørene både for å styrke KIL, og samtidig gi et ekstra alternativ i et skadeutsatt lag. 

- Kevin er rask, sterk og han kaster langt. Vi har mange skader i bakre firer, og trenger et alternativ på høyreback. Derfor er vi glade for at vi fikk på plass denne løsningen. Vi gleder oss til å bli kjent med han, forteller KIL-sjef Espen Nystuen i en kommentar. 

Annonse fra Obos-ligaen: