FvytV75X0AIt_Bz

«En kamp til»: Sterkt og inspirerende foredrag med Lundekvam

Onsdag fikk KILs samarbeidspartnere og spillere og ledere fra Gatelaget høre den dønn ærlige historien til tidligere landslagsspiller Claus Lundekvam.

Annonse:

Lundekvam var landslagspilleren og Premier League-proffen som hadde alt, for så å oppleve at alt raknet etter karrieren. I skyggen fra de slukkede flomlysene endte det med en brutal kamp på liv og død.

Den historien, og hvordan han kom seg ut av det, fortalte han åpent og ærlig da han var hovedattraksjonen på KILs B2B-frokostseminar på Høgskolesenteret i Kongsvinger onsdag.

Til stede i salen var KILs samarbeidspartnere, folk fra og rundt KILs Gatelag og representanter fra kommunene i Kongsvinger-regionen.

- Dette var inspirerende og følelsesmessig veldig sterkt. Jeg fikk problemer med å prate rett etterpå, for jeg hadde gråten helt oppe i halsen. All honnør til Claus for at han delte sin historie, sier markedsansvarlig i KIL Toppfotball, Rune Lundgren.

- Han har opplevd begge sider av livet, fra å ha det som best man kan til et sant helvete. Det er helt utrolig å stå frem og fortelle en slik historie, usminket. Jeg ser også på tilbakemeldingene vi har fått at dette var et veldig bra foredrag og en sterk historie som gjorde inntrykk, fortsetter han.

KIL Toppfotball ønsker Claus og hans nærmeste all mulig lykke, og takker alle som deltok for fremmøtet.

- Vi kan absolutt anbefale dette foredraget videre til andre, sier Lundgren.

Annonse fra Obos-ligaen: