- En meget bra dag

KILs B2B-nettverk var igjen samlet. - Det er moro å kunne tilby nettverket vårt slike samlinger.

Annonse:

Onsdag var det igjen duket for en nettverkssamling i regi KIL Toppfotball. Hos Slobrua Gjestegård var over 50 samarbeidspartnere på plass fra kl. 12.00. 

- God oppslutning og mange spennende presentasjoner og foredrag gjorde det hele til en meget bra dag, kunne KILs markedsansvarlig Rune Lundgren fortelle etter at dagens aktiviteter var unnagjort.

- Det er moro å kunne tilby nettverket vårt slike samlinger. Det er med på å skape relasjoner mellom partnere, og vi ønsker å by på varierte innslag med både faglig, informativt og underholdende innhold. 

IMG_1816 (002).jpg
Imponerende bygg: Etter samlingen hos Slobrua Gjestegård gikk turen ut til The Plus - verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk, på Magnor. Bygget skal ferdigstilles i slutten av 2021.

Right to Play, TV-aksjonen, Slobrua Gjestegård, Buy in Spain og Ø.M. Fjeld hadde alle spennende presentasjoner, i tillegg var det en lengre paneldebatt om fotballens betydning i et lokalsamfunn. Her deltok ordfører Eli Wathne, Espen Nystuen og trenerlegenden Sven-Göran Eriksson. Mitt Kongsvinger hadde regien, og det hele ble ledet av Pål Sønsteli. Det ble også gjennomført en  spørsmål-og-svar-runde med trenerlegenden "Svennis". 

- Vi kan vel si oss veldig fornøyd med programmet denne dagen, og hyggelig at vår nye og spennende samarbeidspartner Buy in Spain besøkte oss. 

IMG_8591.jpg
B2B-samling: Nærmere 50 samarbeidspartnere var på plass onsdag ettermiddag hos Slobrua Gjestegård.

- Etter samlingen hos Slobrua Gjestegård reiste vi i flokk ut til "The Plus" - den imponerende møbelfabrikken som reises av Vestre på Magnor. Honnør til Ø.M Fjeld som ga oss muligheten til å få befare den nye fabrikken. Ingenting annet enn imponerende. 

IMG_8631.jpg
Sven-Göran Eriksson og ni andre fra Torsby IF var på klubbesøk hos KIL Toppfotball onsdag. Her har trenerlegenden stilt opp for en spørsmål og svar-runde.

- Vi må få takke alle som gjorde dagen meget bra, Torsby IF, samarbeidspartnere og i tillegg takk til våre venner hos Slobrua Gjestegård som sørget for flotte lokaler og bevertning, avslutter Lundgren, og kunne legge til at man allerede gleder seg til neste treff.

Dagen ble rundet av med KILs solide 3-1-seier over Asker onsdag kveld.

Neste treff i KILs B2B-nettverk er onsdag 24. november. 

Ønsker du å se på mulighetene et samarbeid med KIL kan gi? Ta kontakt med [email protected].
 

Annonse fra Obos-ligaen: