- En suksess

B2B-treff, bedriftspresentasjoner og omvisninger hos en av KILs samarbeidspartnere sørget for en vellykket sponsortur til Spania.

Annonse:

KILs sponsortur kunne endelig arrangeres etter to år. Og igjen gikk turen ned til Spania i samme tidsrom som A-laget er på treningsleir. 

Følget kom ned torsdag ettermiddag. Etter ankomst var det tid for en kort lunsj, før det ble utdelt gruppeoppgaver tilknyttet KILs samarbeidsnettverk. 

- Vi ønsker å legge til rette for relasjonsbygging i nettverket, og vi mener det er viktig å treffes i litt andre settinger. Her fikk vi kommet oss litt unna i en ellers travel hverdag, og bare det å reise utenlands igjen var jo et lite høydepunkt, forteller KILs markedsansvarlig - og reiseleder i dette tilfellet - Rune Lundgren. 

IMG_5294 (002).jpg
Presentasjon med Buy in Spain.

Med i turfølget fant man representanter fra de fleste partnernivåene i KILs partnerhierarki. Som igjen hadde egne bedriftspresentasjoner både fredag og lørdag. 

- Vi hadde flere samlinger der både vi i KIL og samarbeidspartnere fikk kjøre rene bedriftspresentasjoner. I tillegg fikk vi en omvisning på lørdag sammen med en av våre nyeste samarbeidspartnere i Buy in Spain. 

Utover oppholdet var det også tid til individuelle samtaler der vi evaluerte året som var gått, og klubben satt igjen med mange gode tilbakemeldinger rundt arbeidet som er gjort, og ikke minst hva man ønsker videre. 

Tid til fotball

Fredag var også samarbeidspartnere på plass ved Dama de Noche-anlegget i Marbella for å overvære KILs treningskamp mot Sogndal. Kampen endte med et knepent tap, og under felles middag med KILs trenerteam samme kveld så kom både ris og ros fram. 

- Det er jo mange fotballinteresserte samarbeidspartnere, så litt fotballprat med trenerne ble det jo selvfølgelig tid til. 

marbellab2b.PNG
Omvisning med partnere.

- Vi kan vel oppsummere det hele som en suksess, og vi må få lov til å skryte av alle deltagerne som sammen sørget for at det hele endte slik. Her fikk vi pleiet og bygget relasjoner og lært litt mer om de ulike bedriftene i nettverket. Dette mener vi legger godt til rette for både samarbeid og dialog i nettverket. Det hele handler jo om å kjenne til hverandre, avslutter Lundgren.

Har du lyst til å høre mer om arrangement og mulighetene KILs samarbeidsnettverk gir? Send en epost til Rune i dag på [email protected].

Annonse fra Obos-ligaen: