Endelig klarsignal til kamp: - Vanskelig å spille seg inn på laget nå

Lars Christian Krogh Gerson (32) har trøblet med skader så langt denne sesongen, og etter en periode på sidelinjen er han endelig tilbake i troppen når Stabæk kommer på besøk i Kongsvingerhallen.

Annonse:

- Det er veldig gøy. Jeg har vært ute en liten stund igjen nå, men jobbet hardt og målrettet og bygget meg opp sakte, men sikkert. Det blir bra og gøy å få være med i troppen igjen, sier en av lagets mest rutinerte menn til kil.no etter treningsøkta i hallen. 

At det har gått såpass bra for laget som det har gjort, gjør det enklere å ikke få bidra, mener 32-åringen.

- Vi har levert mye bra, egentlig. Vært et lag, som har stått på og ikke gitt seg og blitt vanskelige å slå. Vi har fått mange poeng med oss i kamper der det bare har skilt ett mål, og det er sterkt å kunne ro i land poeng på den måten, sier Krogh, før han med et smil legger til:

- Det har gått veldig bra for laget, så jeg håper vi ikke begynner å tape nå når jeg er med. Selv om man alltid vil være med, er det enklere å gå ved siden av når vi vinner. Jeg er bare glad for å få være med jeg. Det er ikke lett å spille seg inn på laget nå.

Krogh Gerson, som har rukket å opparbeide seg en kruttsterk fotball-CV og en innholdsrik karriere der han har spilt mot mange av verdens største stjerner – begge deler forteller han for øvrig interessant og utfyllende om i podcasten Haraball, der han nylig var gjest – mener kroppen er i bra forfatning.

- Formen er grei og det kommer seg. Jeg må bare prøve å ikke være for rask tilbake og bli skadet igjen. Skynde meg langsomt.

Nå venter som nevnt Stabæk, under spesielle omstendigheter. Kampen går i Kongsvingerhallen grunnet arbeidet med å skifte kunstgress på Gjemselund.

- Det blir litt spesielt å spille her inne igjen. Jeg har mange gode minner herfra. Jeg gikk jo på NTG i tre år og gikk her inne omtrent dag og natt. Det er klart at man heller vil spille på en ny Gjemselund-matte, men vi skal gjøre det beste ut av det, prøve å vinne og det blir nok bra. Det er bra akustikk, så jeg håper på trøkk og full fart.

Kampstart er 15:00 lørdag. 

Noe som ikke er like hyggelig, er at Mathias Gjerstrøm fikk seg en skade i kneet på trening. Der er det for tidlig å si noe om omfanget, men vi håper på positive svar på nærmere undersøkelser.

Se intervjuet med Krogh Gerson her:


Annonse fra Obos-ligaen: