- Energi og glede

Hoel Andersen er glad for å være tilbake på treningsfeltet.

Annonse:

De første øktene for året er unnagjort innendørs i Kongsvingerhallen, og 25-åringen Martin Hoel Andersen gleder seg over å endelig være i gang igjen.

- Det har vært deilig å komme i gang igjen. Man må jo innrømme at det har klødd skikkelig i beina de siste ukene, og det er fint å komme i gang og se lagkamerater igjen, forteller Hoel Andersen.

Angriperen er også overbevisende når han forteller om det som møtte han allerede første dagen etter noen uker ferie. 

- Man merket det allerede da man gikk inn i klubbhuset her i går (onsdag).  Det var masse energi og glede i gruppa. Det kjentes deilig, for det er akkurat det vi trenger, fortsetter han.

- Sultne

Med et nykomponert trenerteam i Eirik Mæland og Johan Wennberg er det en ung og spennende duo som er KILs hærførere den kommende sesongen. Akkurat det mener Martin er til vår fordel. 

- Man merker at Eirik og Johan er sultne. De er unge og fulle av energi, og det smitter jo selvfølgelig over på gruppa. Jeg har i løpet av de første dagene hatt flere samtaler med begge to, og jeg har sansen for at man kan ha den tette dialogen sammen. 

IMG_9121
- Sultne. Martin Hoel Andersen mener et sultent trenerteam smitter over på energien i gruppa.

Hoel Andersen som signerte for KIL i overgangsvinduet i september 2020 merker også for sin egen del at han blir mer og mer varm i trøya. Og med en ny sesong foran seg så er angriperen klar for å ta en rolle som han mener kan passe han godt.

- Nå begynner jo jeg å bli en av de eldre spillerne i gruppa. For min del så handler det jo om å ta enda mer ansvar og sette standarden i gruppa. Det gjelder jo for alle de som er litt mer etablerte i gruppa, og for mitt vedkommende så liker jeg det veldig godt. Det er et ansvar jeg mener jeg kan utvikle meg på. 

Se flere bilder fra dagens økt:
 

IMG_9055
Bøy og tøy for Harald og Adem.
IMG_9074
Skuddstopper: Andreas Smedplass.
IMG_9086
Unggutten Mats Lindegaard er med på A-lagsøktene om dagen.
IMG_9150
Ludvig Langrekken. Kongsvingergutten nærmer seg en full retur til fotballbanen.
IMG_9176
Daniel Lysgård. Grue-gutten fikk med seg 9 kamper fra start i 2020. Nå er han klar for flere.
IMG_9254
Jesper Grundt, Adem Güven og Jesper Holt.
IMG_9264
Sebastian Fjose Berg.
IMG_9257
Mac Laham. 25-åringen har brukt ferien godt og er klar for en ny sesong.
IMG_9267
Martin Tangen Vinjor. 21-åringen tar seg tid til litt lek mellom øvelsene.

 

Annonse: